Wolverines sopimukseen yhdysvaltalaisen kulmapuolustajan kanssa

Helsinki Wolverines julkaisi torstaina sopimuksensa yhdysvaltalaisen Colby Burtonin kanssa.  24-vuotias kulmapuolustaja täydentää helsinkiläisten jenkkitrion.

Colby Burtonin yliopistouran kouluina olivat ensin McNeese Louisianassa (NCAA D1) ja viimeinen kausi University of Havaiissa (NCAA D1).  Kulmapuolustajan paikan ohella safetynä ja nickelinä viihtyvällä Burtonilla on uraltaan komean tilastorivin lisäksi useita valintoja sarjansa tähtikentällisiin meriitteinään.  Wolverines-takakentällä miehen pelipaikaksi on suunniteltu kulmapuolustajan roolia.

Wolverines-päävalmentaja Michael Mattingly kehuu uutta vahvistustaan näin:

-Colby on juuri sitä, mitä etsimme. Nopea ja fyysinen db, joka saa kenet tahansa liigan laitahyökkääjistä polvilleen. Hän on kova peluri ja uskon, että hän löytää paikkansa ongelmitta muiden takakenttämiestemme joukosta

Wolverinesin jenkkikolmikosta maahan on saapunut vasta tukimiehen paikalla pelaava Joseph Kordus.  Nyt signattu Burton saapuu Suomeen kesäkuun alussa yhdessä yhdysvaltalaisen hyökkäyksen linjamies Noah Ramirezin kanssa.  Heidän odotetaan pukevan ensimmäisen kerran vaahteraliigapeliin torstaina 9.6. jolloin Wolverines kohtaa Karhulan keskuskentällä Kotkassa sarjanousija Eaglesin.

 

Lähde:  Wolverines

Kuva:  Logan Clark / McNeese University