Veikka Lehtonen jatkaa Crocodilesissa

Seinäjoki Crocodiles julkaisi tänään merkittävän jatkosopimuksen kertoessaan Veikka Lehtosen pelaavan croco-paidassa myös tulevana kesänä. Lehtonen kantaa suurta vastuuta molemmin puolin palloa.

Alun perin Tampere Saintsissa jenkkifutisuransa aloittanut Veikka Lehtonen starttaa 11. vaahteraliigakautensa Seinäjoella tulevana kesänä.  36-vuotias Lehtonen on pelannut liigaurastaan seitsemän kautta Tampereella ja aloittaanyt neljännen pelikautensa Seinäjoella.  Vahvaraamisena keskushyökkääjänä tunnettu maajoukkueen keskushyökkääjä on edennyt pallon kanssa liigassa uransa aikana 4014 jaardin matkan. Touchdowneja Veikan tilille on kirjattu 35.

Viime kaudella Lehtonen kantoi suurta vastuuta Crocodiles-puolustuksessa ollen joukkueensa toiseksi tehokkain taklaaja 26 tilastomerkinnällään.  Koko uran ajalta taklauksia on kirjattu tasan 200.

Crocodiles-tiedotteessa kerrotaan, että Veikka tuo omalla tekemisellään varmasti johtajuutta joukkueeseen sekä varmuudella tulee olemaan niin hyökkäysten, kun puolustusten riesana koko kauden. Päävalmentaja Samu Juppo ei pettele tyytyväisyyttään kertoessaan kahteen suuntaan kroonisesti pelaavan Lehtosen jatkosopimuksesta:

Jokainen joka hänen kanssaan on pelannut tai valmentanut häntä tietää pelaajan arvon ja merkityksen joukkueelle. Sanomattakin selvää, että valmennus on todella tyytyväinen, että Veikan tarina Krokotiileissä saa jatkoa jälleen. Koitetaan järjestää otteluissa hänelle yksi yritys sivurajalla vaikka haastavaa se tulee olemaan. 

Veljekset kohtaavat heinäkuussa

Tamperelaisista Lehtosen jenkkifutisveljeksistä nuorempi, Tuukka kertoi aiemmin solmineensa kautta 2021 koskevan sopimuksen Vaahteraliigan mestaruutta puolustavan Kuopio Steelersin kanssa  Lehtosen veljekset kohtaavat toisensa kentällä heinäkuun kolmantena päivänä Kuopion Väinölänniemellä Crocodilesin vieraillessa Savossa.

Lähde:  Crocodiles

Katso myös Veikka Lehtosen Ruutu+ haastattelu kauden 2020 alussa