Juhani Koivumäki palaa Vaahteraliigaan

Seinäjoki Crocodilesin puolustuksen takakentälle saadaan muhkea määrä kokemusta Juhani Koivumäen tehdessä come-backin Vaahteraliigaan. Kymmenen kautta liigassa aiemmin pelannut Koivumäki on Crocodilesin lisäksi kuulunut maajoukkueen vakiomiehistöön.

Juhani Koivumäki ei pelannut viime kaudella Vaahteraliigaa ja vaikutti jo siltä, että miestä ei nähdä enää pelikentillä. Tilanne muuttui kevään aikana nurmikenttien sulaessa. Näin Koivumäki itse kertoo paluunsa taustoista:

-Rehellisesti sanottuna motivaatio löytyi treenaamiseen ja kilpailemiseen uudestaan mikä katosi silloin pari vuotta sitten ihan kokonaan. Ari Havulehto kutsui paria treeniä seuraamaan loppu keväästä ja meno näytti myöskin houkuttelevan hyvältä ja siihen hivenen vielä kevättä rintaan niin johan löytyi mielenkiintoa ja paloa pelata tänä kesänä.

Crocodilesin Havulehto on tyytyväinen värväysurakan positiivisesta päätöksestä:

-Mikä hienompaa, kun saada Junnu takasin ja kunnossahan herra on, siitä ei kahta sanaa. Eli vois todeta, että vanha Junnu palaa kentille.

Vaahteraliigan taklaustilaston sija 11.

Koivumäki on kymmenen vaahteraliigakautensa aikana ehtinyt jättää jälkensä Vaahteraliigan ja Crocodilesin tilastokirjoihin.  29-vuotias ilmajokinen takapuolustaja on uransa aikana kirjannut nimiinsä 339 taklausta, jolla hän sijoittuu Vaahteraliigan kaikkien aikojen taklaustilastossa 11. sijalle. Crocodilesin sisäisessä taklaustilastossa ainoastaan Tuomas Leinonen on ehtinyt taklaamaan Koivumäkeä useammin (441 taklausta).  Syötönkatkoja Koivumäen tilastoihin on merkitty 20 kpl.

Crocodiles-päävalmentaja Samu Juppo on tyytyväinen kevään tuomasta vahvistuksesta joukkueeseen:

-Hienoa että veri veti vielä takaisin sinne mihin hän kuuluu eli kentälle. Monipuolisuuteensa ja kokemuksensa avulla taasen yksi kulmapala joukkueen palapeliin. Varmasti annettavaa vielä paljon joukkueelle ja yleisölle

Lähde: Crocodiles

Katso myös nostalgiapaukku vuoden 2015 Vaahteramaljan ennakkotunnelmista