Royals vahvistaa hyökkäystään kolmella import-pelaajalla

Kauden 2020 pronssijoukkue Wasa Royals julkaisi lauantai-iltana kolme vahvistusta hyökkäysmiehistöönsä. Pelinrakentaja Brandon Gwinner saa suojakseen kaksi uutta linjamiestä sekä uuden laitahyökkääjän.

Royalsin hyökkäyksen linja vahvistuu kahdella kokeneella pelaajalla saksalaisen Thomas Schmidtin ja ranskalaisen Bilel Lakehalin liittyessä joukkueen vahvuuteen. Miehet saapuvat täyttämään aukkoa, jonka Seppo Evwarayen ja Olaus Alisen poistuminen joukkueesta jätti.

Schmidt on pelannut koko uransa hyökkäyksen linjassa ja pääosin oikean tacklen paikalla, mutta hänet on nähty myös muilla linjan pelipaikoilla. Fyysinen linjamies aloitti peliuransa Saksassa Burghausen Crusadersin juniorijoukkueessa vuonna 2012. Uransa aikana Schmidt on edustanut GFL:ssä muun muassa Munich Cowboysia ja Ingolstadt Dukesia.

Ranskalainen Bilel Lakehal on pelannut aiemman uransa Ranskassa Gones de Lyonissa ja Canonniers de Toulonissa. Lakehal on viihtynyt molemmilla puolin palloa, mutta viimeiset vuodet hän on pelannut pääasiassa hyökkäyksen linjassa.

Lakehal kertoo Royals-tiedotteessa haluavansa kehittää itseään ulkomaankomennuksensa aikana:

 – Vaahteraliiga on todellinen mahdollisuus kehittää itseäni pelaajana. Etsin joukkuetta, joka vastasi myös omaa ajatusmaailmaani jenkkifutiksessa ja se löytyi Royalsista ja päävalmentaja John Bookerista.

Jan Hochschild paikkaamaan Alpha Jallohin jättämää aukkoa

Royalsin hyökkäyksen tehokkain pelaaja kaudella 2020 oli taiturimainen Alpha Jalloh joka valittiin kauden päätteeksi vuoden liigapelaajaksi. Tulevana kesänä Jalloh pelaa uudessa ELF-sarjassa. Royalsin lauantaina julkaisemalta täydennyslistalta löytyy paikkaajakandidaatti joukkueen laitahyökkääjämiehistöön saksalaisen Jan Hochschildin myötä.

25-vuotias Hochschild on aloittanut pelinsä Nürnberg Ramsissa, jonka juniorijoukkueessa pelasi kolmen vuoden ajan ja sai valinnan viimeisenä vuonnaan Baijerin alle 19-vuotiaiden tähdistöjoukkueeseen. Hochschild oli mukana nostamassa Ingolstadt Dukesia GFL:än vuonna 2016 ja pelasi seurassa myös vuonna 2017 yhdessä Schmidtin kanssa nousukauden jälkeen. Dukesin jälkeen Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Straubing Spidersiin siirtynyt Hochschild kuvailee itseään Royals-tiedotteessa räjähtäväksi laitahyökkääjäksi.

Hochschildin lisäksi Royalsin laiturilistalle on tähän mennessä kirjattu Roni Viinamäen, Markus Pylkkäsen, Mahamed Hersin, Jussi Kaasin, Aatu Tuovisen ja Oskari Korkeamäen nimet.

Lähde: Royals