Vaahteramaljan XLIV VIP-paketit nyt myynnissä

Seinäjoen OmaSp Stadion tarjoaa maan komeimmat puitteet jenkkifutiksen seuraamiseen.  Stadionilla on urheilun lisäksi kiinnitetty erityistä huomiota VIP-tilojen toimivuuteen ja asiakkaiden viihtyvyyteen.  Vaahteramalja XLIV VIP-liput ovat nyt myynnissä Ticketmasterin verkkokaupassa.

Vaahteramaljan VIP-lipun lunastaneiden ohjelma alkaa jo hyvissä ajoin ennen itse pelin kickoffia.  Paketteihin kuuluva tarjoilu käynnistyy jo klo 14:00.  OmaSp Stadionin VIP-tilojen terassilta pystyy seuraamaan mainiosti stadionin tapahtuma-areenan perhetapahtuman aktiviteetteja, tai toiselta puolelta katsomoalueelta joukkueiden lämmittelyä pelikentällä.  Ottelun jälkeen ohjelma jatkuu stadionin tapahtuma-areenalla.

Platina VIP,   149,-

Vaahteramaljan Platina VIP-paketin ostajat pääsevät nauttimaan stadionin parhaista paikoista ja maukkaasta ruuasta hulppeissa puitteissa. OmaSp Stadionin VIP-katsomon lämmitetyt ja pehmustetut penkit ovat luksusta, jota vain harvoin on tarjolla jenkkifutisyleisölle syksyisissä keleissä. Platina VIP-katsomon istumapaikat eivät ole numeroituja, joten oman penkin ja seuran voi valita mielensä mukaan iltapäivän aikana.

Tarjoilu, Platina VIP

Platina VIP paketti sisältää klo 14:00 käynnistyvän ruokatarjoilun sekä kaksi juomaa. Pelin aikana lisää virvokkeita voi ostaa ravintolan A-oikeuksin varustetusta baarista.

Vihersalaattia & tyrnivinaigrettekastiketta (M,G), Rapeaa caesarsalaattia (M), Kylkeen tuoretta leipää Pirjon Pakarilta & levitettä (L)

Mehevää possunniskaa Pohjanmaalta (M,G) Kylkeen punaviinillä maustettua paistinkastiketta (M,G), Pohjanmaan pelloilla kasvatettuja juureksia (M,G), Kermaperunoita (L,G)

Mustikkamousse ja kauracrumble (L,G), Kahvi & tee

Platina VIP lippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta hintaan 149,-

Ostamaan:   Ticketmaster Vaahteramalja XLIV


Kulta VIP,  89,-

Vaahteramaljan Kulta VIP-paketin ostajat seuraavat peliä pääkatsomon paraatipaikoilta. Katsomopaikat ovat numeroituja. Katsomosta voi joustavasti liikkua ravintolatiloihin, sekä tapahtuma-areenalle aukeavaan katettuun terassiin, josta käsin oheisohjelman aktiviteetit ovat seurattavissa ennen ja jälkeen itse pelin.

Tarjoilu, Kulta VIP

Platina VIP paketti sisältää klo 14:00 käynnistyvän ruokatarjoilun sekä yhden juoman. Pelin aikana lisää virvokkeita voi ostaa ravintolan A-oikeuksin varustetusta baarista.

  • Vihersalaattia (M,G)
  • Selleri- ja porkkanatikkuja (M,G)
  • Wingsejä ja siipiweikkojen kastiketta (M,G)
  • Valkosipulimajoneesia (M,G)
  • Kierreranskalaisia (M,G)

Kulta VIP lippuja voi ostaa Ticketmasterin verkkokaupasta hintaan 89,-

Ostamaan:   Ticketmaster Vaahteramalja XLIV


VIP-lipun ostaneiden kesken arvotaan liput NFL-peliin

SAJL ja jenkkifutisliiton yhteistyökumppani Event Travel arpovat VIP-lipun lunastaneiden kesken kahden hengen lippu- ja majoituspaketin Lontoossa 15.10.2023 pelattavaan Tennessee Titans – Baltimore Ravens otteluun.  Arvonta suoritetaan Vaahteramalja XLIV-pelin puoliajalla.

Palkinto sisältää
  • 2 yön (14.10. – 16.10.2023) majoitukset Holiday Inn London West hotelissa ****
  • 2 lippua Tennessee Tintans – Baltimore Ravens otteluun Tottenham Hotspur Stadionilla 15.10.2023
  • Lennot eivät sisälly palkintopakettiin