DeMarco Artis sai sittenkin ennätyksensä

Vaahteraliigan 2023 tilastojen yksi läpi kauden seuratuimpia rivejä oli Wasa Royalsin linjapuolustaja DeMarco Artisin pelinrakentajan säkitykset. Tarkistuslaskennan jälkeen Artis saa ennätyksensä. Vaahteraliigan tilastotiimin virhe on korjattu ja liigan uusi kausiennätys on 12 pelinrakentajasäkitystä.

Wasa Royalsin DeMarco Artis oli kuin olikin kauden 2023 Vaahteraliigan säkkikuningas. Yhdysvaltalaisen tilastomerkinnöistä puuttui kauden avauspelissä Crocodilesia vastaan suoritettu säkitys, jonka lisääminen tilastoihin nostaa Artisin pelinrakentaja säkitysten määrän lukemaan 12.   Aiemmin titteliä piti hallussaan Rostersin William Lydle 11,5 säkityksellään.

Kaikkien aikojen tilastossa Artis nousee kärkeen yksinään säkitysten kokonaismääriä mitattaessa. Kun mittarina ovat soolosäkitykset, nousevat  molemmat Artis sekä Lyddle jakamaan tilastokärkeä Crocodilesissa aiemmin pelanneen Gerald Goodenin kanssa 11 soolosuorituksellaan.

Vaahteraliigakausi 2023 tuotti jälleen uusia ennätyksiä ja ennätysten haltijoita. Pelaajien ohella myös joukkuetasolla ennätyksiä rikottiin kauden aikana sekä eniten- että vähiten kategorioissa useampiakin.

Ohessa nostona uudet pelaajakohtaiset ennätykset. Kaikkien aikojen suorituksiin myös joukkueiden osalta voit tutustua alempana olevasta linkistä. 

ZACHARY WRIGHT
eniten syötönkatkoja kaudessa (9 kpl)
ERIC IRVIN
eniten touchdowneja lentopotkun palautusesta kaudessa (2 kpl, jaettu)
DEMARCO ARTIS
eniten pelinrakentajasäkityksiä kaudessa (12 kpl)
WILLIAM LYDLE
eniten soolosäkityksiä kaudessa (11 kpl, jaettu)
DEMARCO ARTIS
eniten soolosäkityksiä kaudessa (11 kpl, jaettu)
WILLIAM LYDLE
eniten jaardimenetyksiä säkeillä kaudessa (98 y)
ZACHARY WRIGHT
eniten puolustettuja heittoja kaudessa (18 kpl)
ZACHARY WRIGHT
eniten maaleja syötönkatkoista yhdessä pelissä (2 kpl, jaettu)

Tutustu:  Vaahteraliigan ennätykset

Kuva: Laura Helminen