Perjantaipelissä vastakkain Crocodiles ja Crusaders

Perjantaina Seinäjoen Wirokit-stadionilla kohtaavat vahvakuntoinen Crocodiles ja kroonisista rosterihaasteista kärsivä United Newland Crusaders.  Joukkueen kohtasivat pari viikkoa taaksepäin Lohjalla ja seinäjokiset veivät pisteet lukemin 0-54.

Seinäjoen friday-night-football pelissä asetelma on selvä.  Crocodiles taistelee pudotuspelien kotiedusta ja tulee varmistamaan kaikin keinoin, että sarjapisteet eivät karkaa vahingossa vierailijoille. Crusaders on kamppaillut kokoonpanohaasteidensa parissa läpi kauden. Pohjanmaalle matkaavaan bussiin ollaan ennakkotietojen mukaan pakkaamassa 23 pelaajan kokoonpano ja teemana lienee, kuten edellisessäkin pelissä selviytyminen.

Seinäjoen Wirokit-stadion on ollut kauden äänekkäin ja yleisölle tultaneen perjantainakin tarjoilemaan viihdyttävää jenkkifutista.  Christian Powell on merkitty aloituskokoonpanoon keskushyökkääjäksi, joten yhdysvaltalaisen voimajuoksuja tullaan näkemään yhden pelin tauon jälkeen kentällä.  Crocodilesin pelipäivän rosterista puuttuu Filip Zacokin nimi.  Paikkaamaan on asetettu vuonna 2004 syntynyt Luka Hietala, joka saa pelata kahden vahvan yhdysvaltalaisen, Emmit Goodenin ja Seth Zinsin välissä keskimmäisenä linjamiehenä.

Crusaders lähtee perjantain peliin 23-miehen rosterilla ja niukkana resurssina olleista linjamiehistä Mikko Lankinen, Mika Ilander ja Joonas Heino eivät pue peliin, joten jäljellä olevien kuormitukseen ei tule helpotusta. Edellisessä pelissä kolhuja saanut Matias Castagno on merkitty mukaan peliin pukevaan kokoonpanoon, mutta häntä ei ole kirjattu aloitukseen mukaan.

Crocodiles on kaudella ainoa joukkue, joka on onnistunut nollaamaan lohjalaiset. Perjantaina nähdään pitääkö Crocodiles puolustuksensa ykkösnyrkin kentällä läpi pelin. Perjantain pelissä ennakkosuosikki on selvä. Kotiyleisön kannustus tulee pitämään huolen siitä, että Crocot antaa täyden vastineen paikalla saapuvalle yleisölleen ennakkoasetelmista huolimatta.

Näillä pääset vauhtiin

 

Katso edellisen kohtaamisen parhaat palat