Le’Anthony Reasnover Steelersin keskushyökkääjäksi

Vaahteraliigan mestarijoukkue Kuopio Steelers on julkaissut yhdysvaltalaisen keskushyökkääjän Le’Anthony Reasnoverin sopimuksen.  Reasonover on kolmas kuopiolaisten kiinnittämä jenkkivahvistus, joten joukkueen ei-EU-pelaajien kiintiö on nyt täynnä.

24-vuotias Le’Anthony Reasnover pelasi yliopistourana Eureka Collegessa (NCAA Division III) Illinoissa. Neljän opiskeluvuotensa aikana Le’Anthony eteni juosten 6036 jaardia 5,7 jaardin keskiarvolla, viimeisteli 95 juoksutouchdownia ja hänet valittiin kaksi kertaa All-American tähdistöjoukkueeseen. Viimeisenä kautenaan Eurekassa 2018-2019 Reasnover juoksi 2187 jaardia 6,9 jaardin keskiarvolla ja 40 touchdownia. Kaudella 2018 Reasnover valittiin toisena keskushyökkääjänä samaan sarjan valmentajien valitsemaan AFCA division III:n All-America 1st teamiin, johon Steelersin viime kaudella Vaahteramaljan arvokkaimmaksi pelaajaksi nimetty Lamar Carswell valittiin.

Steelers on onnistunut erinomaisesti keskushyökkääjävalinnoissaan vaahteraliigauransa aikana.  Justin Bell (2018), Gerard Johnson (2019) ja Lamar Carswell (2020) ovat luoneet joukkueelel uskottavan juoksu-uhan ja samaa odotetaan tulevalla kaudella Reasnoverilta. Yhdysvaltalaisen lisäksi keskushyökkääjän paikale joukkueen harjoituskauden rosteriin on kirjatti Isaak Marshal, (GBR),  Ville Lindsten, Casper Bakker, Joona Grönlund sekä Teemu Laajapuro. Le’Anthony Reasonover tulee olemaan joukkueen juoksupelin keskiössä ja odotusarvo miehen kyvyistä on savolaisille korkealla.

Steelersin keskushyökkääjiä valmentava Ari Hartikainen kehuu päävalmentaja Pekka Utriaisen pelisilmää pallonkantajien suhteen:

-Pekka on taas löytänyt huippupelaajan. Odotan innolla, että nähdään tämä ukko kentällä.  Le’Anthony on sellainen hybridi päkki, että en lähtisi kadehtimaan vastustajien puolustuksen koordinaattoreiden hommia. Tulee olemaan haastava pysäytettävä, kun nopeutta ja suunnanvaihtokykyä on yllin kyllin ja kokoa riittävästi juosta tarvittaessa puolustajien yli. Meidän loistavan hyökkäyksen linjan avustamana juoksupelimme tulee olemaan tehokas ja Le’Anthony on muiden päkkiemme ohella todellinen uhka joka yrityksellä.

Keskushyökkääjä itse kertoo Steelersin verkkosivuilla odottavansa kesää innoissaan:

-Keskusteltuani Pekka Utriaisen kanssa tiesin heti, että Steelers on täydellinen joukkue minulle. Pidän itseäni kovana johtavana pelintekijänä olemalla samalla joukkuekeskeinen ja all-around pelaaja. Tuon mukanani mestaruuteen tarvittavaa asennetta, paljon odotuksia sekä korkealla oleva suoritustason.

Lähde: Steelers

Kuva: AFCA