Kauden 2021 katsotuin vaahteraliigaklippi on nyt löydetty

Kauden 2021 katsotuin vaahteraliigaklippi on nyt löydetty

Vaahteraliigan kaikista peleistä julkaistaan kauden aikana useita klippejä, jotka ovat katsottavissa ja jaettavissa heti pelin jälkeen ilmaisessa Ruutu-palvelussa. Kauden 2021 katsotuin klippi on kesäkuun 17. päivä ladattu Roosters-Wolverines pelin neljäs touchdown.

Sanoma Median datan mukaan torstaina 17.6.2021 pelatussa Roosters-Wolverines pelissä tallennettu Roosters-laituri Willem Kajanderin uran avaus-TD on eniten Ruutu-palvelussa vuonna 2021 katsojia tavoittanut Vaahteraliigan klippi.

Tallenteessa uransa ensimmäistä vaahteraliigapeliään pelaava Kajander nappaa pallon Wolverines-maalialueella varjostuksesta piittaamatta. Katso alta vuoden suosituin klippi:

Näin jaat Ruutu-klipin

Ruutu-klipin jakaminen on helppoa. Jokaisessa tallenteessa on FB-kuvake oikeassa yläkulmassa. Kuvaketta klikkaamalla pääset jakamaan klipin seuraajillesi. Klipit on mahdollista myös upottaa omalle verkkosivulle. Klikkaamalla upota-kuvaketta  </> saat koodin, jonka voit upottaa verkkosivullesi.

SAJL julkaisi joulukuun 29. päivänä FB-kisan, jossa Ruutu-klippien jakajien ja niiden tykkäjien kesken luvatiin arpoa Vaahteraliigan pelipallo. Arvonta on nyt suoritettu ja pallo matkaa lähiaikoina Espooseen.  Voittajalle on ilmoitettu palkinnosta henkilökohtaisesti.