Kalle Karppinen koordinoi Roostersin puolustusta myös kaudella 2022

43-vuotias Kalle Karppinen jatkaa Helsinki Roostersin puolustuksen koordinaattorina kaudella 2022. Karppinen on yksi Suomen menestyneimmistä valmentajista. Hän on saavuttanut pelaajana sekä valmentajana yhteensä huimat 14 Suomen mestaruutta.

Seurajoukkueen valmentamisen lisäksi hän on toiminut myös useamman vuoden miesten maajoukkueen puolustuksen koordinaattorina.  Karppinen oli mukana lokakuussa miesten maajoukkueen voittaessa EM-pronssia Vantaan Myyrmäessä.

Roostersin päävalmentaja Juha Hakala on todella mielissään Kalle Karppisen jatkopäätöksestä:

-Kalle Karppinen on omalla tietotaidollaan yksi Euroopan parhaista puolustuksen koordinaattoreista ja omaa erittäin hyvät kyvyt opettaa puolustustaan pelaajilleen, joka tekee hänestä erityisen hyvän valmentajan. On erittäin merkittävää saada Kalle jatkamaan Roostersin puolustuksen koordinaattorina, jonka myötä voimme taata jatkuvuutta puolustuksemme tekniikoissa ja taktiikoissa.

Kalle Karppinen odottaa innolla 2022 Roosters puolustuksen valmentamista:

-Kausi 2022 tulee olemaan minulle kolmaskymmenes Roostersin riveissä, ja paras päätös sille olisi tietysti viidestoista Vaahteramaljan voitto – sitä kohti lähdetään nyt vuoden alusta askel kerrallaan tekemään töitä. Puolustukselle tavoitteena on taas rakentaa monipuolinen, aggressiivinen ja hyvin treenattu yksikkö, joka pystyy sopeutumaan kaikkiin kauden aikana vastaan tuleviin tilanteisiin. Erityisesti odotan innolla mahdollisuutta päästä kehittämään ja nostamaan esiin uusia nuoria kotimaisia nimiä avainrooleihin Vaahteraliigassa.

Roosters on aiemmin kertonut edustusjoukkueen hyökkäystä koordinoivan Daniel Stanzel, joka toimii seurassa myös kehityspäällikön vankanssilla.

Lähde: Roosters

Kuva:  Jari Turunen

Katso Karppisen kommentit Vaahteraliigan välieräpelin puoliajalla 2021