Veteraanipelaaja Perrineau sopimukseen Wolverinesin kanssa

Helsinki Wolverines kertoi uudenvuodenpäivä täydentävänsä puolustustaan James Perrineaulla.  34-vuotias britti pelasi edellisen kerran Wolverinesissa kaudella 2019.

James Perrineau on pelannut Vaahteraliigassa kuuden kauden ajan. Joukkueina ovat olleet Wolverinesin lisäksi Seinäjoki Crocodiles (2009), Helsinki 69ers (2013 ja 2015), Turku Trojans (2016) ja Hämeenlinna Huskies (2017). Linjapuolustaja on ollut Suomen vuosinaan peräti neljästi voittamassa pronssimitaleja joukkueelleen.

Suomen ja Iso-Britannian lisäksi Perrineau on pelannut yhden kauden Tanskassa Triangle Razorbacksin paidassa sekä oli Team Europen mukana kohtaamassa Team USA:n vuonna 2013.

”Lempeä jättiläinen”

Takavuosien haastattelussaan Perrineau kuvaili itseään lempeäksi jättiläiseksi. Pelitilanteissa miehen otteista on lempeys kaukana ja hän on aiemmilla kausillaan profiloitunut juoksupelien pysäyttäjänä, joka joudutaan tuplaamaan hyökkäyslinjan toimesta säännöllisesti.  192 senttiä pitkä ja 145 kiloinen linjapuolustaja on kirjannut vaahteraliigapeleissään nimiinsä 153 taklausta. Pelinrakentajaa mies on ollut säkittämässä 11 kertaa. Vaahteraliigan all starsiin Perrineau valittiin vuonna 2015.Puolustuksen ohella hän on pelannut satunnaisesti myös hyökkäyslinjan positioita.

Wolverines jatkoi heti tammikuussa siitä, mihin viime vuoden puolella jäätiin. Joukkue on julkaissut puolustukseensa lukuisia täydennyksiä, mutta hyökkäyksen osalta on toistaiseksi ollut hiljaisempaa.

Lähde: Wolverines

Kuva: Jari Turunen

Katso Perrineaun haastattelu kaudelta 2015