Crusaders sopimukseen yhdysvaltalaisen tukimiehen kanssa

Vaahteraliigan sarjanousija United Newland Crusaders on tänään julkaissut pelaajasopimuksen Michael Hallin kanssa. 30-vuotias yhdysvaltalainen on pelannut Euroopan sarjoissa kaudesta 2013 lähtien.

Michael Hall on pelannut alkuvuoden 2021 Espanjassa Zaragoza Hurriganesin joukkueessa.  Hurriganes ei selviytynyt sarjan mitalipeleihin, joten Hall on vapaa liittymään Crusadersin harjoitusvahvuuteen hyvissä ajoin.  Ennen Espanjaa Hall pelasi neljän kauden ajan norjalaisen Eidsvoll 1814s paidassa (2017-2020).  Norjassa Hall toimi pelaamisen ohella joukkueensa päävalmentajana kaudesta 2018 eteenpäin.  Kokeneen tukimiehen CV:stä löytyy merkinnät myös Valko-Venäjän, Puolan ja Saksan sarjoista (GFL2). Yliopistouransa Hall pelasi pienessä Missouri Valley Collegessa (NAIA).

UNC-tiedotteen mukaan Hall tutustui UNC pelinrakentaja Robert Johnsoniin 2016 Baltic Sea Leaguen finaalissa, Latviassa. Hän on pitänyt yhteyttä Robertiin siitä lähtien, ja kuuli, että UNC etsii keskimmäistä tukimiestä. Keskusteltuaan asiasta joukkueen johdon ja valmennuksen kanssa, Michael oli vakuuttunut, että UNC on juuri sopiva paikka hänelle. Michael odottaa innolla pääsevänsä kilpailemaan Vaahteraliigassa ja rakentamaan joukkueen kanssa mestaritason mentaliteettia.

Hallin sopimus merkitsee sitä, että Crusadersin EU:n ulkopuolisten pelaajien kiintiö on nyt täynnä. Kaksi muuta joukkueeseen kirjattua kiintiöpelaajaa ovat yhdysvaltalainen keskushyökkääjä Kam Harris sekä kanadalainen laituri Jonelle Tolbert.

Lähde:  UNC