Crocodiles puolusti voiton Saintsista

(c) Marko Tuominiemi photogaphy

Seinäjoki Crocodiles voitti kotiavauksessaan Tampere Saintsin 20-7 (7-7). Märissä olosuhteissa pelatussa ottelussa nähtiin paljon liukastumisia ja kaatumisia. Saintsin hyökkäys eteni ottelussa kaksi kertaa Crocodilesia enemmän, mutta ei onnistunut tekemään yhtä maalia enempää. Ottelun ratkaisuksi muodostuikin Saintsin viisi pallon menetystä, kaksi rähmäystä ja kolme syötönkatkoa.

Crocodilesin pelinrakentaja Jonathan Baker heitti ottelussa vain kymmenen kertaa. Crocodilesin ainoa heittomaali lähtikin keskushyökkääjä Christian Powellin kädestä juoksuhämäyksen jälkeen. Powell myös kantoi palloa 18 kertaa ja yhden maalin. Puolustuksessa Dejvion Steward katkaisi Saintsheiton kahteen kertaan palauttaen toisen näistä läpi kentän maaliin. Crocodilespuolustuksen ahkerin taklaaja oli tukimies Jaska Värinen.

Saints pelinrakentaja Tuskani Figaro keräsi 263 heittojaardia ja heitti yhden maalin, mutta kolme syötönkatkoa oli liikaa. Kiinniottajista Tyler Broad keräsi neljä kiinniottoa ja maalin. Saintsin juoksupeli ei auennut koko päivänä ja tulokseksi 28 kannolla jäi 52 jaardia. Puolustuksessa Janne Kreus keräsi viisi taklausta ja onnistui säkittämään Bakerin kertaalleen.

Ensi viikonloppuna Saints on väliviikolla, mutta Crocodiles matkustaa perjantaina Helsinkiin Wolverinesin vieraaksi. Muissa otteluissa torstaina Porvoo Butchers isännöi Kuopio Steelersiä ja lakkiaispäivän johdosta poikkeuksellisesti sunnuntaina pelattavassa ottelussa kohtaavat Helsinki Roosters ja Vaasa Royals.

Ottelun Gamecenter

Crocodiles – Saints 20-7 (7-7)

1. neljannes 7-0 Wilson, lisapiste Cutlan
2. neljannes 7-7 Broad, lp Yla-Hakkinen
3. neljannes 13-7 Steward, lp epaonnistui
4. neljannes 20-7 Powell, lp Cutlan