Butchersin ja ECG:n yhteistyö jatkuu kaudella 2023

Vaahteraliigaseura Porvoon Butchers ja miesten II-divisioonassa kaudella 2023 pelaava helsinkiläinen East City Giants ovat solmineet jatkosopimuksen laajasta yhteistyöstä tulevalle kesälle.

Butchers ja Giants ovat tehneet yhteistyötä U20-ikäluokan kanssa jo useamman vuoden ajan. Kaudeksi 2022 seurat solmivat farmisopimuksen, joka mahdollisti pelaajavaihdot seurojen edustusjoukkueiden kesken. Butchersin liigaringin miehiä nähtiin ECG:n kakkosdivarin peleissä ja useammat nuoret ECG-lahjakkuudet saivat ottaa tuntumaa korkeimman sarjatason vauhtiin Butchersin riveissä.

ECG:n Henri Kurki on tyytyväinen, että tulevaa kautta koskeva sopimus saatiin solmittua nyt hyvissä ajoin kauden valmistelujen käynnistyessä:

– Kaudella 2022 voimien yhdistäminen tapahtui viime metreillä, vain muutama viikko ennen kauden alkua ja sen tuloksena U20-yhdistelmäjoukkue saavutti SM-hopeaa. Nyt U20-yhdistelmäjoukkue aloittaa yhteistyön tulevalle kaudelle heti, joten hyvin yhteen hitsautuneina lähdemme tavoittelemaan viime kauteen parannusta eli U20 Suomen mestaruutta.

East City Giantsin miesten joukkue jatkaa ensi kaudella SAJL:n 2-divisioonassa. Helsinkiläisseurassa on tehty pitkään laadukasta juniorityötä ja seuralla on lahjakkaita nuoria, joille halutaan antaa mahdollisuus päästä kokeilemaan siipiä niin 2-divisioonassa, kuin Vaahteraliigassa. Butchersin osalta vähemmälle peliajalle Vaahteraliigassa jäävät nuoret pääsevät pelaamaan ECG:n mukana kakkosessa ja sitä kautta kehittymään Vaahteraliigapelaajiksi.

Ukko Pakkanen, Nooa Kurki, Luukas Eerola ja Kaappo Peltola valmistautuvat parhailaan U17 PM-kisoihin

East City Giantsin juniorijoukkueet voittivat kaudella 2022 mestaruudet U17, U15 ja U13 sarjoissa. Porvoon Butchersin U20-joukkue sijoittui vanhimman ikäluokan SM-sarjassa hopealle.    Parhaillaan PM-kisoihin valmistautuvaan U17-maajoukkueeseen seurojen pelaajia valittiin yhteensä 13.

 

Lähde:  Butchers

Otsikkokuva: Jari Turunen