Crocodiles-hyökkäys jatkaa Zachary Whiteheadin johdossa

Seinäjoki Crocodiles kertoi solmineensa jatkosopimuksen yhdysvaltalaispelinrakentaja Zachary Whiteheadin kanssa.  Kausi 2023 tulee olemaan Whiteheadin kolmas Seinäjoella.

Zachary Whitehead saapui Suomeen ja Seinäjoelle kaudella 2021, mutta alkukauden loukkaantuminen rajoitti miehen pelien määrän kolmeen. Kausi 2022 oli yhdysvaltalaispelinrakentajalle menestys hänen johdatettua joukkueensa sarjan loppuotteluun laitahyökkääjinään puhtaasti nuorista suomalaispelaajista rakennettu kokoonpano. Runkosarjassa Whitehead heitti palloa eteenpäin 2043 jaardia onnistuen 24 kertaan TD-heitossa.

Ennen saapumista Suomeen Whitehead pelasi kaudella 2018 Regensburg Phoenixin pelinrakentajana Saksan kolmanneksi ylimmällä sarjatasolla. Whitehead pelasi yliopistouransa Kings Collegessa Pennsylvaniassa (NCAA Division III).  

Crocodiles-tiedotteessa Whitehead kertoo olevansa luonnollisesti tyytyväinen tuoreesta jatkosopimuksestaan:

-Olen innoissani päästessäni allekirjoittamaan jatkosopimuksen ja käynnistämään työskentelyn ensi kautta kohden. Crocodiles on joukkueena ja organisaationa hieno paikka työskennellä, olemme yhtä perhettä ja tuo näkyy myös kentällä pelatessamme. Rakastan sitä mitä täällä teemme ja palaan takaisin voittamaan mestaruuden. Tuskin maltan odottaa kautta 2023.

Crocodilesin General Managerit Timo Tuokko ja Juha Laitila perustelevat tiedotteessa Whiteheadin jatkosopimusta näin:

-Yhteistyö laitahyökkääjien ja Zachin kanssa kehittyi offseasonilla huimasti ja jatkoi kehittymistään läpi kauden. Halusimme jo aloitetulle projektille jatkumoa ja tästä on hyvä jatkaa.

Lähde: Crocodiles

Kuva: Jari Turunen

Katso Whiteheadin kommentit kommentit ennen kauden 22022 avauspeliä