Wolverines viipaloi Saintsin

Wolverines naputteli voittoon tarvittavat pisteet jo ensimmäisellä neljänneksellä. Saintsin avainpelaajien pudotessa loukkaantumisten myötä pois pelistä, ei 27-66 (15-40) päättyneessä ottelussa Saints päässyt hätyyttelemään vierailijaa. Wolverines pelinrakentaja Robert Johnson naputteli kahdeksan heittomaalia ja lähes 500 jaardia (476) viiden eri pelaajan tehtyä maaleja heitoista. Keskushyökkääjä William Young juoksi 2 maalia, vaikka juoksupeliään Wolverines ei juuri ottelussa tarvinnutkaan Johnsonin onnistuessa 32 heitossa 43 yrityksestä. Saints hyökkäykselle päivä oli tuskainen. Ensin pelinrakentaja Tuskani Figaro joutui jättämään kentän eikä paikkaamaan tullut Oscar Whitekaan onnistunut pysymään kentällä pitkään. Kun vielä pelinrakentajaksi tullut Tuukka Lehtonenkin loukkaantui, näytti tilanne erittäin murheelliselta. White ja Lehtonen onneksi palasivat peliin takaisin. Tilastojen valossa White juoksi itse komeat 120 jaardia ja kaksi maalia ja oli alati vaarallinen pallon kanssa, mutta kun joukkue eteni yhteensä hieman yli 200 jaardia, ei tästä ollut ottelua yksin voittamaan.

Puolustuksen puolella Saints tukimies Mikko Aspinen keräsi eniten taklauksia (8,5) ja Tyler Broad palautti yhden syötönkatkon maaliin ottelun loppupuolella. Wolverines puolustuksen ahkerin taklaaja oli Charles Wort (4,5).

Vaahteraliiga jatkuu huomenna perjantaina Kuopiossa Steelersin ja Vaasa Royalsin välisellä ottelulla. Jos et pääse paikalle aina aurinkoiselle Väinölänniemen kentälle niin ottelun näet myös Ruudusta. Lauantaina Porvoossa Butchersin vieraaksi saapuu Seinäjoki Crocodiles.

Lue Saintsin oma raportti ottelusta: Wolverines liian iso vuori siirrettäväksi