Wolverines täydentää puolustusta neljällä kotimaisella värväyksellä

Helsinki Wolverines kertoi tänään solmineensa kautta 2022 koskevat pelaajasopimukset neljän kotimaisen pelaajan kanssa. Kaudella 2021 viidenneksi yltäneet helsinkiläiset ovat toistaiseksi julkaisseet täydennyksiä pääasiassa puolustukseensa.

Kimmo Wossilus (DL)Max Poikonen (LB), Santtu Jääskeläinen (LB) ja Thomas Stubb (DB) tuovat syvyyttä päävalmentaja Michael Matinglyn johtamaan Wolverines-puolustukseen.  Mattingly on tyytyväinen puolustuksen pelipaikoista kilpaileviin tuoreisiin tulokkaisiinsa:

-Nämä jätkät ovat juuri sitä, mitä haluamme Wolverinesin edustavan. He ovat ahkeria ja suhtautuvat sekä peliin että itsensä kehittämiseen tosissaan. Odotamme heidän kaikkien panostavan tavoitteeseemme yltää Vaahteramaljan voittoon tulevalla kaudella ja olemme mielissämme saadessamme heidät mukaan

Pelaajista kokenein on vuonna 1989 syntynyt Kimmo Wossilius.  Bulldogs kasvatti pelasi viime kaudella Kotka Eaglesin Spagettimaljan voittaneessa joukkueessa ja kaksi edellistä kautta East City Giantsissa.

Kimmo Wossilius oli voittamassa Spagettimaljaa kaudella 2021

Wolverinesin nuorta tukimiehistöä vahvistamaan saapuvat Max Poikonen sekä Santtu Jääskeläinen. Poikoselta löytyy vaahteraliigakokemusta Roostersin paidassa kaudelta 2017 sekä yksi kausi Yhdysvalloissa Finlandia Universityn joukkueessa. Wolverines-tiedotteessa Poikonen kertoo odottavansa pitkästä aikaa kokonaista kautta pelattavaksi:

– Toivottavasti tästä tulee nousujohteinen, kokonainen ja tapahtumarikas kausi aina syksyyn saakka, niin joukkueena kuin koko sarjassa. Uudessa joukkueessa on otettu hyvin vastaan ja seurassa on hyvä ote tekemiseen. Uusien valmentajien sekä pelikavereiden kautta oppii itsekin paljon uutta. On hienoa lähteä Ahmalaumassa kauteen 2022

Toinen uusista tukimiehistä, Santtu Jääskeläinen on toisen polven jenkkifutari ja Sipoo Bulldogsin kasvatti. Bulldogsin ohella hänellä on kokemusta nuorisomaajoukkueen peleistä. Santun isä Timo oli voittamassa Suomelle EM-hopeaa vuonna 1989.

Wolverines takakenttää vahvistamaan saapuu Thomas Stubb (otsikkokuva), joka varjosti laitahyökkääjiä viime kaudella Tampere Saintsin divarimiehistössä.

Lähde: Wolverines

Kuvat: Mikko Mäkelä