Wolverines palasi liigaan voitolla

Helsinki Wolverines palasi Vaahteraliigaan 47-29 (27-21) voitolla Seinäjoki Crocodilesista. Hyvä vauhtisen ja tasoisen ottelun ratkaisuksi muodostui ottelun puoliaikaa edeltävät ja sen jälkeiset hetket, joilla Wolverines käänsi 20-21 tappioaseman 34-21 johdoksi. Juuri ennen puoliaikaa pelinrakentaja Robert Johnsonin lyhyen heiton käänsi RJ Long 54 jaardin heittomaaliksi ja heti toisen puoliajan alkuun Charles Wort palautti 90-jaardin aloituspotkun palautusmaalin. Ottelussa nähtiin toinenkin aloituspotkun palautusmaali Crocodiles Amir Kilanin toimesta, joka palautti ottelun avauspotkun maaliin 84-jaardin matkan. Tiukassa ottelussa Crocodiles epäonnistui maalinteossa kahteen otteeseen redzonella ja missasi kaksi pitkää potkumaaliyritystä (49 ja 55j). Wolverines epäonnistui redzonella ainoastaan kertaalleen ja vei pallonriistot 2-1 ja otti näin ansaitun voiton ottelussa.

Wolverines hyökkäys naputti ottelussa 456 jaardia keskushyökkääjä William Youngin juoksujen ja Johnsonin heittojen näytellessä pääosaa. Young juoksi kaksi maalia ja 144 jaardia Johnsonin heittäessä 257 jaardia ja kolme maalia. Young nappasi myös 5 kiinniottoa joilla syntyi kaksi maalia lisää. Crocodiles hyökkäyksessä keskushyökkääjä Christian Powell jatkoi vahvoja esityksiään, mutta hyvin pelannut Wolverines puolustus piti etenemisjaardit 23 yrityksellä alle 90. Pelinrakentaja Jonathan Baker heitti miltei kaksi sataa jaardia laitahyökkääjä Stephane Forterin ja Spencer Cutlanin ottaessa seitsemän kiinniottoa mieheen. Puolustuksen puolella Crocodilesin ahkerin taklaaja oli Amir Kilani ja kotijoukkueessa Charles Wort.

Ensi viikolla Wolverines (1-0) matkustaa Tampereelle Saintsin vieraaksi torstain iltapeliin ja Crocodilesia (1-1) odottaa lauantain iltapäivä peli Porvoossa Butchersin (1-1) vieraana. Tätä ennen kuitenkin sunnuntaina nähdään vielä Helsinki Roostersin (0-1) ja Vaasa Royalsin (1-0) kohtaaminen.

Wolverines – Crocodiles 47-29 (27-21)