Wolverines julkaisi OL-pelaajansa. Bowen siirtyy ahmapaitaan

Helsinki Wolverines on julkaissut kauden 2023 hyökkäyslinjan rosterinsa.  Vaahteraliigan ohella myös miesten  I-divisioonaan osallistuva Wolverines on listannut hyökkäyslinjansa vahvuuteen 15 pelaajan nimet.

Viime kauden pronssimitalisti Wolverines kertoi aiemmin helmikuussa rakentavansa joukkueelleen kestävää pohjaa tulevaisuuden menestykseen tähdäten. Päävalmentaja Lamminsalon mukaan seuran tavoitteena ei ole voittaa mestaruutta hinnalla millä hyvänsä. Siinä missä viime kauden Wolverines-hyökkäyslinjassa pelasi kaksi ulkomaalaisvahvistusta, lähdetään kauteen 2023 nyt puhtaasti kotimaisin voimin.

Uutena pelaajana Wolverines esittelee Max Bowenin, joka on aiemmin pelannut Vaahteraliigaa Butchersin ja United Newland Crusadersin miehistöissä. Päävalmentaja Pekka Lamminsalo kommentoi Bowenin värväystä näin:

-On sanomattakin selvää, että linja on yksi kriittisimpiä osa-alueita mille tahansa joukkueelle. Se, että saimme kiinnitettyä Maxin kaltaisen laadukkaan suomalaisen linjapelaajan, parantaa hyökkäyksemme suorituskykyä välittömästi.

Paluun kokoonpanoon tekee nuori Leevi Aarnio, jonka viime kausi sujui armeijan harmaissa jenkkifutiskenttien sijaan. Kokeneemmasta kalustosta pallon toiselle puolelle hyppää Juho Jousmäki, joka on aiemmilla kausillaan pelannut puolustuksen linjassa.

Lähde:  Wolverines