Vaahteramalja XLIV näytetään suorana Nelonen Median vapaasti katsottavalla JIM-kanavalla

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ja Nelonen Media ovat sopineet amerikkalaisen jalkapallon Vaahteraliigan loppuottelun tuottamisesta vapaasti katsottavalle JIM-kanavalle. Vaahteramalja XLIV pelataan 9.9.2023 Seinäjoen OmaSP Stadionilla.

On vierähtänyt useampia vuosia siitä, kun Vaahteraliigan loppuottelua on päästy seuraamaan valtakunnallisella vapaasti katsottavalla TV-kanavalla.  Lauantaina syyskuun 9. päivänä jenkkifutiksen SM-ottelu tarjoillaan Nelonen Median JIM-kanavalla erinomaiseen katseluaikaan klo 16:00 alkaen.  Ottelu tarjoillaan tuttuun tapaan myös Ruudussa, jonka ääressä jenkkifutisfanit pääsevät perehtymään ottelun asetelmiin myös kattavan ennakkostudion merkeissä.

SAJL:n viestintäpäällikkö Janne Vainio on innoissaan kotimaisen jenkkifutiksen paluusta valtakunnalliselle vapaasti katsottavalle kanavalle.

-Vaahteramalja XLIV:n tuottaminen JIM-kanavalle on erinomainen päätös, joka mahdollistaa visuaalisesti vahvan kesän kovimman kontaktipelin tarjoamisen laajemmalle kotimaiselle yleisölle.  Jenkkifutiksen suosio on ollut kovassa kasvussa suomalaisten keskuudessa ja Vaahteramalja on paras mahdollinen näyteikkuna niille jefufaneille, jotka ovat aiemmin keskittyneet pääasiassa rapakon takaisen NFL:n seuraamiseen.

-Toki joukkueisiin ja tähtipelaajiin kannattaa tutustua jo kauden aikana liigapaikkakuntien ottelutapahtumissa ja suorien Ruutu-lähetysten avulla, Vainio jatkaa.

Etelä-pohjalaiseen tapaan Vaahteramalja XLIV:sta ollaan rakentamassa totuttua suurempi läpi viikonlopun kestävä tapahtuma.  ”Suomen Super Bowlille” erinomaiset puitteet tarjoaa OmaSP Stadion ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat fasiliteetit. Luvassa on aiempaa enemmän ja laajempaa oheistapahtumaa ottelun ympärille sekä viihteen, että urheilun merkeissä.

Vaahteramalja XLIV  9.9.2023 Seinäjoen Oma SP Stadionilla klo 16:00 alkaen.