Thomas Ceken palaa Crocodilesiin

Seinäjoki Crocodiles saa mieluisan paluumuuttajan puolustuslinjan Thomas Cekenin solmittua kautta 2021 koskevan pelaajasopimuksen joukkueen kanssa.

Crocodiles on viime päivinä julkaissut useamman kokeneen pelaajan paluun kentille. Nyt vuorossa Thomas Ceken.  44-vuotias Ceken kuuluu niihin pelaajiin, joiden ura on alkanut ennen SAJL:n digitaalisen tilastoinnin käynnistymistä. Näin uratilastojen luvut ovat ainoastaan suuntaa antavia.  Tuleva kesä lienee kuitenkin Cekenille jo 17 Vaahteraliigassa. Miehen tilille on kirjattu tilastoihin 156 taklausta ja 12 pelinrakentajan säkitystä.   Viime kaudella Ceken edusti Wasa Royalsia kahdessa vaahteraliigapelissä.

Crocodilesin Ari Havulehto on innoissaan järeästä palasesta joukkueessaan:

Pelatessaan Seinäjoella Thomas pääsi kotijoukkueen kannattajien sydämiin sekä vastustajien hyökkäysten koordinaattorien silmätikuksi. Mikä voi nuorelle joukkueelle ollakaan parempaa, kun saada pukukoppiin varsinainen koppipelaaja, pelaaja joka puheittensa lisäksi lunastaa puheet kentällä ja joka varmuudella on tahtopelaaja parhaasta päästä.

-Viimeisen kahden vuoden haave toteutuu, saada Ceken peliuransa viimeiseksi vuosiksi näyttämään taitonsa niin yleisölle kun Suomella mikä mies herra oikeasti onkaan.

Iän kontrolloinnin jälkeen havaittiin, että osallistujilla, joiden harjoittelun intensiteetti oli matala tai keskitaso, oli suurempi todennäköisyys ”korkeaan/normaaliin libidoon” kuin niillä, joiden harjoittelun intensiteetti oli korkein gammadonna.it/news_dettaglio.php?idN=275_1&070425. Vastaavasti ne, jotka harjoittelivat lyhyemmän tai keskipitkän keston, ilmoittivat korkeamman libidon kuin kestävyysurheilijat.

Maajoukkueen mukana 11 pelissä

Suomessa Cekenin joukkueet ovat löytyneet aina Pohjanmaalta, Crocodiles ja Royals. Kaksi kautta miehellä on vierähtänyt Ruotsin sarjassa ja Suomen maajoukkue-edustuksia on karttunut 11 pelin verran.

Crocodiles päävalmentaja Samu Juppo kertoo, mitä hän takuuvarmasti saa joukkueeseensa Cekenin myötä:

– Kokemusta ja asennetta kasapäin joukkueeseen. Hän omaa vain yhden vaihteen ja se on täysiä. Odotan mielenkiinnolla, kuinka hän pystyy omalla tekemisellään viemään muidenkin pelaajien tekemistä paremmalle tasolle. Erämiehenä vihreä kyllä pukee häntä edelleen.

 

Lähde: Crocodiles

Katso myös Cekenin Ruutu-haastattelu kaudelta 2018