Steelers uudisti visuaalisen ilmeensä

Vaahteraliigan mestarijoukkue Kuopio Steelers on uudistanut visuaalisen ilmeensä ja esiintyy kaudella 2021 uusien tunnusten merkeissä.

Steelersin visuaalisen uudistuksen takana on kuopiolainen luova toimisto Ahooy Creative. Yhteistyö Steelersin ja Ahooyn välillä alkoi jo kaudella 2020 ja sitä kehitetään ilmeen uudistuksen myötä jatkumaan pidemmälläkin tähtäimellä. Ahooy Creative on rakentanut monien urheiluseurojen ja isojenkin yritysten brändejä vaikuttaviksi kokonaisuuksiksi. Steelersissa oli helppo lähteä projektiin yrityksen kanssaan.

Ahooy on viimeisimpänä uudistanut Kuopion Palloseuran (KuPS) brändin ja aikaisempia meriittejä ovat LP Kangasala (lentopallo), Savo Volley, F-liiga (salibandy), Tarinagolf ja Kalpa.

Steelersin 30-vuotis juhlavuosi

Vaahteraliigan mestaruuden lisäksi Steelersin juhlan aiheena on seuran 30-vuotinen taival, jota juhlistetaan tulevana kesänä. Edellisen kerran ilmettä ja logoa on uudistettu vuonna 2007, kun Steelers muutti toimintansa Varkaudesta Kuopioon.

Steelersin 30-vuotis juhlaottelu pelataan 17.  päivä heinäkuuta. Ottelussa vastaan asettuu viimevuotinen vaahteramaljavastustaja Helsinki Wolverines.

Tulevana kesänä Steelers joukkueita pelaa Vaahteraliigan lisäksi miesten 2. divisioonassa, U15-juniorit SM sarjassa (yhdistelmäjoukkue Jyväskylän ja Mikkelin kanssa) ja U9- sekä U11-turnaus sarjoissa. Steelers naiset pelaavat yhdistelmäjoukkueissa Mikkelin ja Jyväskylän kanssa. Myös U13-juniorit pelaavat sm-sarjaa yhdistelmäjoukkueessa Jyväskylän ja Mikkelin kanssa. Tavoite tuleville vuosille on hyvin selkeä, junioritoiminnan kehittäminen niin, että Steelers joukkue on edustettuna jokaisessa ikäluokassa.

Vaahteraliigassa Steelersin ensimmäinen kotipeli pelataan heinäkuun 3. päivä. Vastustajaksi otteluun saapuu  Crocodiles Seinäjoelta.

Lähde: Steelers

 

Katso parhaat palat Vaahteramalja XLI pelistä: