Sebastian Lind palaa Butchersin päävalmentajaksi

Vaahteraliigan sarjataulukossa neljäntenä oleva Porvoon Butchers on nimittänyt päävalmentajakseen kokeneen Sebastian Lindin. Lind on toiminut Butchersin päävalmentajana useampaan otteeseen seuran kultaisen dynastian kausina.

Butchers kertoi ennen juhannusta vapauttaneensa yhteisymmärryksessä yhdysvaltalaisen Richard Bachandin vastuistaan. Nyt tiistaina julkaistiin korvaavaksi päävalmentajaksi Sebastian Lind sekä täydennyksenä valmennustiimiin puolustuksen koordinaattoriksi Pertti Lautala. Samalla jo alkukaudesta apuvalmentajan roolissa mukana olleen Kristian Lindin uudeksi tehtäväksi annettiin OC, eli hyökkäyksen koordinaattori.

Butchers-tiedotteessa kerrotaan, että nyt vastuuseen hyppäävät valmentajat ovat olleet koko ajan lajin lähellä, vaikka eivät vastuullisissa rooleissa.

-Sebastian on erittäin arvostettu, valmentaja, joka vaatii valmentajilta ja pelaajilta sitoutumista ja laadukasta tekemistä koko ajan. Juuri oikea mies kipparoimaan tätä joukkuetta tässä vaiheessa! Sebastian ja Pera on arvostettuja ja menestystä saavuttaneita valmentajia, joiden mukaan tuleminen on erittäin iso asia Butcherssille.

Kesä 2022 ei ole suinkaan ensimmäinen, jolloin Sebastian Lind ottaa ruorin vastaan kesken kauden. Kaudella 2008 Butchers erotti päävalmentajana toimineen Kari Leivojan voittoisan runkosarjan päätteeksi ja nimitti HC:n rooliin Lindin. Tuolloin kausi päättyi Butchersin mestaruusjuhliin.

Butchersin uuden valmennustiimin tulikaste nähdään jo perjantaina, jolloin Porvoon keskuskentälle saapuu sarjanousija Kotka Eagles.

Lähde:  Butchers