Roosters korvasi avauskierroksella loukkaantuneen jenkin uudella pelaajalla

Helsinki Roosters on tänään julkaissut sopimuksen yhdysvaltalaisen Mathew Barrettin kanssa. Barrett korvaa avausottelussa loukkaantuneen linjapuolustaja Dan Gilroyn.

Kauden vahvasti avannut Roosters vahvistaa puolustustaan yhdysvaltalaisella tukimiehellä. 27-vuotias Mathew Barrett on pelannut kevään Meksikossa Gallos-Negros joukkueessa.  Helsinkiläisjoukkueella on edessä kaksi vapaata viikonloppua, joten tuore mies saadaan rauhassa ajettua sisään puolustuksen koordinaattori Michael Woodin systeemiin.

Barrett pelasi yliopistouransa St. Norbert Collegessa (NCAA D3). Lisäksi hän on tutustunut eurooppalaisen jenkkifutiksen tasoon Romaniassa, Puolassa ja Saksassa.  Kaudella 2023 hän oli GFL-joukkue Allgäu Cometsin paras taklaaja.

Roosters on pelannut kauden alun hyödyntäen ainoastaan kolme viidestä kiintiöjenkin paikastaan. Barrettin myötä luku nousee takaisin neljään.  Helsinkiläisjoukkue ei ole käyttänyt uusien sääntöjen mahdollistamaa viidettä kiintiöpaikkaa, joka lukittu hyökkäyslinjan pelaajille.

Jenkkitukimiehen debyytti tullaan näkemään torstaina 26.6. Kuopion Vänärillä, jossa neljä peliä voittanut Roosters kohtaa uutta nousua tekevän Steelersin.

 

Lue myös: Roosters sign linebacker Mathew Barrett