Pelinrakentaja Brandon Gwinner jatkosospimukseen Butchersin kanssa

Kaudella 2022 viidenneksi Vaahteraliigassa sijoittunut Porvoon Butchers on tehnyt jatkosopimuksen yhdysvaltalaisen pelinrakentaja Brandon Gwinnerin kanssa.  Gwinner siirtyi kaudeksi 2022 Porvooseen Vaasasta, jossa hän pelasi kaksi edellistä Vaahteraliigakautta edustaen Wasa Royalsia. Tuleva kausi on yhdysvaltalaiselle jo neljäs Vaahteraliigassa.

Kolmen Vaahteraliigassa pelaamansa kauden lisäksi Brandon Gwinner on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt pelaamaan importtina Puolassa, Turkissa ja Australiassa.  Yliopistopelinsä Gwinner pelasi New Yorkin Suny Morrisville yliopistossa (NCAA D3).

25-vuotias Gwinner on kolmen vaahteraliigakautensa aikana heittänyt palloa eteenpäin yhteensä 3780 jaardia ja tehnyt heitoillaan 40 touchdownia.  Vahvana juoksijanakin tunnettu pelinrakentaja on juossut itse yhteensä 1475 jaardia ja onnistunut viemään pallon maaliin saakka juoksuillaan 23 kertaa.

Butchers-tiedotteessa Gwinner kertoo jo odottavansa uuden kauden käynnistymistä:

-Odotukseni ovat korkealla. Meillä on niin paljon nuoria lahjakkaita pelaajia, jotka kehittyvät vauhdilla ja tulevat olemaan entistäkin parempia. Näyttää siltä, että lähes koko viime kauden joukkue jatkaa Porvoossa ja lisäksi tulemme saamaan muutamia hyviä lisävahvistuksia. Viime kausi ei sujunut kuten halusimme ja odotimme, mutta olemme todella nälkäisiä, joten totta kai minulla on korkeat odotukset tulevasta kaudesta.

Lue lisää:  Butchers on tehnyt jatkosopimuksen pelinrakentaja Brandon Gwinnerin kanssa

Kuva: Jari Turunen