Neljän TD:n Adam Connette kolmannen viikon arvokkain pelaaja

Vaahteraliiga-kauden kolmannella peliviikolla nähtiin kaksi kotivoittoa. Lauantaina Royals kaatoi Crocodilesin Botnia Bowlissa 25–7 ja maanantaina Roosters voitti Butchersin 49–13.

 

 

Kierroksen 3 arvokkain pelaaja: Adam Connette, Roosters

Nuoremman Connetten tilastorivi maanantai-illan ottelussa oli käsittämättömän kova: 13 kiinniottoa, 212 jaardia ja 4 touchdownia. Kyllä, pelinrakentaja Brandon Connetten heitoista kelpasi palloja kiinniottaa. Ja kyllä, vastassa ei ollut Butchersin ykkösheittopuolustajia, mutta silti A. Connette teki lähes täydellistä työtä ja hyödynsi saamansa paikat. Maanantai-illasta jäi tunne, että tällaisia ottelutilastoja tältä mieheltä saatetaan nähdä vielä lisää. Highlight-kamaa oli myös tilanne, jossa Connette huijasi taklaajaa loikkaamalla tämän ylitse.

 

Kierroksen 2 hyökkääjä: Justin Williams, Royals

Nopeajalkainen Williams on parantanut otteitaan viikko viikolta. Botnia Bowlissa hän pääsi lopulta irti. Juoksut upposivat Croco-puolustukseen kahdeksan ja puolen jaardin keskiarvolla. Kaiken kaikkiaan Williams taivalsi ellipsoidi kainalossaan 186 jaardia ja teki kaksi kaksi touchdownia. Kolmella kiinniotolla syntyi 45 hyökkäysjaardia lisää.

 

Kierroksen 2 puolustaja: Steeven Tresfield, Royals

Viikon suurimman taklausmäärän niittänyt ranskalaistukimies johti Royalsin puolustusta, joka antoi Crocodilesille ainoastaan seitsemän pistettä. Yhdeksästä taklauksesta peräti neljä tapahtui aloituslinjan takana ja mukaan mahtui myös yksi säkitys.

 

Viikon Fantasy Football Star: Brandon Connette, Roosters

Tämä kategoria ratkesi maanantain ottelussa jo ensimmäisellä puoliajalla. Niin tehokkaasti Connetten heitot löysivät jälleen omien laitahyökkääjien kädet. 307 heittojaardia ja kuusi heitettyä touchdownia eikä yhtään heitettyä syötönkatkoa toivat 54 pistettä niille joukkueille, jotka Connetten riveihinsä olivat ottaneet.

 

Erikois(joukkue)maininta: Curtis Slater, Roosters

Jo toista viikko peräkkäin on syytä valita myös näkyvästi esiintynyt erikoisjoukkuepelaaja. Slater on tullut tunnetuksi hyvänä palauttajana – valittiinhan mies vuosi sitten all starsiin palauttajaksi. Maanantaina häneltä nähtiin yksi lentopotkun palautus, jolle mittaa kertyi varsin komeat 37 jaardia. Maininta tulee kuitenkin siitä, että Slater keräsi suurimman osan seitsemästä taklauksestaan aloituspotkuissa. Olkoon se mallina kaikille asenteesta ja nöyrästä suhtautumisesta erikoisjoukkueisiin.

 

Viikon pelaaja:

Viikko 1: Charles Wort, Steelers

Viikko 2: Kyle Nolan, Saints

Viikko 3: Adam Connette, Roosters

Viikon hyökkääjä:

Viikko 1: Brandon Connette, Roosters

Viikko 2: Sebastian Lindell, Butchers

Viikko 3: Justin Williams, Royals

Viikon puolustaja:

Viikko 1: Niko Kuikka, Roosters

Viikko 2: Mitch Dalley, Butchers

Viikko 3: Steeven Tresfield, Royals

Viikon Fantasy Football Star:

Viikko 1: Seth Peters, Steelers

Viikko 2: Kyle Nolan, Saints

Viikko 3: Brandon Connette, Roosters

 

Otsikkokuva (alkuperäinen):

Kuuzelaphotos