Kanadalais-amerikkalainen Theo Landers johtaa Royals hyökkäystä 2024

Wasa Royalsin hyökkäystä kaudella 2024 johtaa kanadalais-amerikkalainen Theo Landers. Landers pelasi yliopistopelinsä University of Guelphissa Kanadan Ontariossa 2015-2020. Vuonna 2018 nyt jo 27-vuotias QB johdatti joukkueensa Kanadan yliopistosarjan loppuotteluun  ja vielä välieriin seuraavana vuonna.

Theo Landers saapui Eurooppaan vuonna 2021 viimeistelemään opintojaan University of West England Bristolissa, josta loppututkinnon lisäksi miehen meriittilistalle kirjattiin brittien yliopistosarjan mestaruus. Englannista Landers siirtyi Saksan GFL-sarjaan Frankfurt Universen pelinrakentajaksi kaudelle 2022. 

Kaksi viimeistä kevättä Landers on pelannut Espanjan pääsarjassa Las Rozas Black Demonsin joukkueessa.  Kaudella 2023 Landers heitti Black Demonsin pelinrakentajana 1 864 jaardia ja teki 17 touchdownia yhdeksässä pelissä. Juoksuvoimainen Landers eteni kentän pintaa pitkin itse 768 jaardin matkan viimeistellen juoksuillaan 10 touchdownia. Black Demons voitti Landersin johdolla historiansa ensimmäisen Espanjan mestaruuden.

Royalsin urheilutoimen johto kehuu tuoretta värväystään seuran tiedotteessa näin:

-Fyysisiltä ominaisuuksiltaan hän on parhaassa iässään. Vaasaan hän saapuu Espanjan pääsarjassa pelanneena, joten hän on suhteellisen pelivalmis. Rauhallisen luonteen ja vahvan heittokäden lisäksi hänellä on erinomainen liikkuvuus, jota tulemme varmasti hyödyntämään

Kuten aiemmin sopimuksensa julkaissut Alpha Jalloh, myös Landers pelaa parhaillaan Espanjan pääsarjassa ja saapuu Royalsiin kokoonpanoon ennen Vaahteraliigan kauden alkua.

Wasa Royals on kiinnittänyt nyt neljä sääntöjen sallimasta viidestä yhdysvaltalaisvahvistuksestaan. Landersin ja Jallohin lisäksi Vaasan kokoonpanossa pelaa kaudella 2024 linjapuolustaja DeMarco Artis sekä tukimies Prince Lollar.

 

Lue myös: Theo Landers johtamaan Royalsin hyökkäystä

Kuva: Kyle Rodriquez / University of Guelph