Kaksi brittilaitahyökkääjää palaa Seinäjoelle

Crocoilla on ollut jo tähän saakka hieno “offseason” sopimusuutisten suhteen ja se jatkuu jälleen kahdella uudella sopimuksella. Nyt jo vahva hyökkäys vahvistuu entisestään, kun Patrick McKoy-Wilson (190 cm ja 90 kg) ja Spencer Cutlan (180 cm ja 85 kg) päättivät palata Seinäjoelle.

Päävalmentaja Mattingly:
“Tämä on valtava lisä hyökkäyksellemme ja antaa meille useita uusia vaihtoehtoja. Meitä on vaikeampi puolustaa, koska vastustajan on osattava päätää mitä osa hyökkäyksestä on milloinkin puolustettava.”

McKoy-Wilson pelasin 2018 ensimmäisen kauden ulkomailla ja Crocodilesissa, hyvällä menestyksellä. Saavuttuaan liigaan vasta peliviikolla 4 ja pelattuaan ainoastaan 7 peliä, hän teki vaikutuksen pituudellaan, nopeudellaan sekä pelitaidoillaan. Kauden päätyttyä hänelle oli kirjattu 13 kiinniottoa, 315 edettyä jaardia ja 8 touchdownia.

Myös pitkäaikainen Croco, Spencer Cutlan, tekee paluun “kotiin” oltuaan poissa kaksi vuotta. Cutlan tekee paluun Vaahteraliigaan pelattuaan kauden 2017 Vaasa Royalsissa ja kauden 2018 Saksassa Allgäu Cometsin (GFL1) joukkueessa, jossa hänen tilastoihin merkittiin 48 kiinniottoa, 385 edettyä jaardia ja 6 touchdownia. Cutlan on edustanut Crocodilesia 2014, 2015, 2016 ja hän oli yksi parhaista laitahyökkääjistä joukkueessa sekä koko Vaahteraliigassa.

Hyökkäyksen koordinaattori Joni Mäkelä:
“Spencer oli ensimmäinen tavoitteeni, kun hyväksyin pestini hyökkäyksen koordinaattoriksi tälle kaudelle Crocoihin. Emme saa ainoastaan hyvää laitahyökkääjää, vaan saamme myös parhaan mahdollisen potkaisijan sekä hienon johtajan joukkueeseen.”

Pelinrakentaja Jonathan Baker:
“Patrick on yksi niitä pelaajia jolla on hyvä työmoraali ja kaikki mitä haluat tuon ikäiseltä laitahyökkääjältä. Hän teki heti ison vaikutuksen saavuttuaan Seinäjoella ja hänen nopeutensa on luontaista. Hän pystyy kääntämään pelejä ja pitämään puolustuksen pois tasapainosta.

Olen iloinen, että Spencer nähdään taas Crocoissa, odotan innolla hänen kanssaan pelaamista. Olen kuullut hänestä vain hyviä asioita. Tieto siitä, että hän on kilpaillut Euroopan korkeimmilla tasoilla ja menestynyt joka paikassa, on iso asia. Hän on juuri sen tyyppinen kaveri jonka haluat joukkueeseesi. On selvää, että hän on hyvin taitava ja hänellä on hyvä pelintuntemus, se tulee esiin hänen filmejään katsoessaan. Puhumattakaan siitä, että hän tietää mitä tässä liigassa tarvitaan ja kuinka meidän tulee parantaa nostaaksemme Crocot takaisin Vaahteramaljaan. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään hänen kanssaan tulevalla kaudella.”