Jeremy Brighamin katoamistemppu: Huskies-päävalmentaja teki salassa sopimuksen Torinoon

Hämeenlinna Huskies tiedotti perjantaina, että vastikään joukkueen päävalmentajaksi nimetty Jeremy Brigham on yksipuolisesti irtisanonut sopimuksensa Huskiesin kanssa. Yhdysvaltalaisen Brighamin oli tarkoitus toimia Huskiesin päävalmentajana kaudella 2018.

Brighamin oli määrä tulla Suomeen torstaina 5.4. Samana päivänä Huskiesin seurajohto luki sosiaalisesta mediasta, että Brigham on menossa valmentamaan Torinoon. Brigham ei ollut asiasta Huskiesille kertonut mitään. Hän pahoitteli tilannetta jälkeenpäin, kun häneen oli saatu yhteys illalla.

Huskies ja Brigham olivat suunnitelleen jo pitkään ja tiiviisti tulevaa kautta. Huskies myös painottaa pitäneensä itse kiinni kaikista velvoitteistaan. Joukkue on kasassa, ja päävalmentajalle on hankittu asunto sekä kaikki muu tarvittava.

Hämeenlinnassa on taisteltu valmentajasopimusten kanssa syksystä alkaen ja useampikin valmentajasopimus on ollut jo allekirjoitusvaiheessa, mutta lopulta kariutunut. Brigham antoi vielä tiistaina julkaistuun keskushyökkääjä Ryan Tuaisoan sopimukseen kommentteja, mutta niin vain yhdysvaltalaisen mieli hetkessä muuttui. Italia on miehelle tuttua aluetta, sillä Saapasmaassa Brigham valmensi myös vuonna 2017.

Hankalasta tilanteesta huolimatta Hämeenlinnassa valmistautuminen kauteen jatkuu. Huskies pelaa ensimmäisen ottelunsa 14. toukokuuta, jolloin viime kauden pronssimitalisti kohtaa Porvoossa Butchersin.

– Joukkue jatkaa kauteen valmistautumista suunnitellusti. Pelaajat kokoontuvat leirille 7.4. Uudesta päävalmentajasta tiedotetaan erikseen, todetaan Huskiesin tiedotteen lopuksi.