Helsinki Roostersin yhdysvaltalaispelaaja vaihtuu

Vaahteraliigajoukue Helsinki Roosters on tänään kertonut solmineensa pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen keskushyökkääjän, Andrecus Lindleyn kanssa.  Lindley korvaa aiemmin sopimuksen solmineen ja laitahyökkääjän paikalla pelanneen Brandon Ravenelin, jonka kerrotaan loukkaantuneen harjoituskaudella.

Andrecus Lindley pelasi kaudella 2019 GFL2:ssa esiintyneen Ravesburg Razorbacksin hyökkäyksessä. Razorback voitti sarjansa mestaruuden ja Lindley keräsi kauden aikana 1041 juoksujaardia ja 2391 all purpose jaardia. Miehen tilille kirjattiin yhteensä 21 touchdownia.

33-vuotias yhdysvaltalainen on pelannut jo pitkään Euroopan kentillä Razorbackin lisäksi miehen CV:ssä on kaksi kautta Marburg Mercenariesissa (CFL) sekä yksi kausi ranskalaisen Troyes Pygarguesin miehistössä. Yliopistouransa Lindley pelasi Jacksonville State Universityssa (NCAA D1) Alabamassa.

Roostersin hyökkäyksen koordinaattori Mikko Koikkalainen on tyytyväinen miehistöönsä saamasta uudesta aseesta:

-Olen iloinen, että onnistuimme värväämään Dre´n.  Hän on erinomainen jenkkifutari jota voidaan käyttää kentällä useilla eri paikoilla. Aiomme hyödyntää hanen potentiaaliaan maksimaalisesti ja tulemme peluuttamaan häntä useissa eri rooleissa pelivallinnoista riippuen.

Päävalmentaja Juha Hakala kertoo innoissaan uusen peelejan tarjoamista mahdollisuuksista:

-Andercus on kokenut pelaaja ja pelintekijä. Ja mikä on kaikkein tärkeintä, hän kykenee olemaan esimerkkinä ja johtajana hyökkäyksessämme.  Minipuolisena pelaajana voimme sijoittaa Andrecusin takakentälle keskushyökkääjän tai laitahyökkääjän vastuuseen ja odotan innolla hänen pelaamisensa seuraamista kaudella 2021.

Roosters-tiedotteessa Gergian Mariettasta kotoisin oleva Andercus Lindley kertoo tavoittelevansa Suomessa Vaahteraliigan mestaruutta, jota pitää erityisen tärkeänä vaikeiden korona-ajanjaksojen jälkeen. Myös Lindleyltä jäi yksi kausi urasta pelaamatta pandemian takia. Jenkkifutiksen ohella Lindley on Eurooppa-vuosiensa aikana rakentanut uraa ravinto- ja liikuntaterapian parissa.

Lähde:  Roosters

Katso myös Lindleyn High Lights video vuodelta 2014: