Crusaders julkaisi kahden yhdysvaltalaispelaajan sopimukset

United Newland Crusaders on kertonut solmineensa kautta 2023 koskevat sopimukset Seth Rowlandin ja Dante Edwardsin kanssa. Molemmat värväykset pelasivat viime kesänä Porvoon Butchersin paidassa.

Tukimiehen roolissa viihtyvä Dante Edwards pelasi kaudella 2022 ainoastaan neljä peliä Butchersin paidassa ennen loukkaantumistaan.  Missourin Kansas Citystä kotoisin oleva Edwards pelasi yliopistopelinsä Benedictine Collegessa (NAIA) ja viimeisteli opintonsa Iso-Britanniaan Leeds Becket yliopistossa, jonka joukkueessa miehen roolina oli tukimiehen ohella keskushyökkääjän vastuun kantaminen.

Butchersissa mies ehti keräämään tilastoihinsa 3,5 taklausta ja yhden pelinrakentajasäkityksen sekä hyökkäyksessä 110 juoksujaardia ja kaksi touchdownia.

Keskushyökkääjä Seth Rowland saapui paikkaamaan Edwardsin  jättämää aukkoa ja esiintyi pirteästi heti ensipelistään lähtien. Rowland eteni kauden kahdeksassa pelissään 520 jaardia ja teki viisi touchdownia. Lentopotkujen palauttajana mies oli joukkueensa paras 29 jaardin keskiarvollaan. Rowland pelasi yliopistopelinsä Tennessee State Universityssä (NCAA D1).

Lohjalaisten jenkkikolmikko on nyt valmis. Rowlandin ja Edwardsin lisäksi Crusaders on solminut aiemmin sopimuksen pelinrakentajan paikalla pelaavan Cornelius Kinchenin kanssa.

Lähde: UNC.fi

Kuvat: Jari Turunen