Crocodilesin vaahteraliigajoukkueen runko vankalla pohjalla

Vaahteraliigassa neljänneksi kaudella 2021 sijoittunut Seinäjoki Crocodiles julkaisi lokakuun lopulla komean määrän pelaajasopimuksia liigamiehistöönsä.  Pohjalaisjoukkueen runko on vankalla pohjalla ja ensimmäiset import-pelaajatkin signattuna.

Seinäjoki Crocodiles betonoi liigajoukkueensa perustaa jo hyvissä ajoin ennen sääntömääräisen lokakuun rosterin julkistamista. Päävalmentajaksi kiinnitettiin Andy Bezaire ja joukkueen tärkeät hyökkäyksen yhdysvaltalaispelaajat, pelinrakentaja Zachary Whitehead ja keskushyökkääjä Christian Powell laittoivat nimensä sopimuspapereihin ensimmäisten joukossa. 

Nimimiehiä seurasi kavalkadi kotimaisia runkopelaajia sekä tulevaisuuden tähtiä, joiden sopimukset julkaistiin näyttävästi sosiaalisen median kampanjalla.

Vahvistuksia hyökkäykseen ja puolustukseen

Kotimaisten pelaajien rinnalla Crocodiles ehti jo julkaisemaan kahden ulkomaalaisvahvistuksen sopimukset. Yhdysvaltalainen JT Graydon (LB/DL) vahvistaa Crocojen puolustusta ja saksalainen Ruven Pietsch (RB) tulee tarjoamaan hyökkäyksen valmennukselle vaihtoehtoja Powellin rinnalla.

23-vuotias JT Graydon pelaa puolustuksessa tukimiehen ja linjan pelipaikoilla. Yliopistouransa nuori yhdysvaltalainen pelasi Reinhardt Universityssä (NAIA Division II).  Omassa Europlayer-profiilissaan Graydon kuvaa pelityyliään näin:

– Paras taitoni on pelinrakentajien säkittäminen. Olen räjähtävä pass rusher joka tuo voimaa omalle joukkueelle mutta painajaisia vastustajalle. Haluan mahdollisuuden todistaa tämän.

Christian Powellin aisapariksi Crocodilesin juoksuhyökkäykseen on värvätty nuori, mutta kokenut Ruven Pietsch.  22-vuotiaalla saksalaisella on kokemusta GFL-peleistä Dresden Monarchsin ja Potsdam Royalsin miehistössä ja lisäksi hän on pelannut Saksan nuorten maajoukkueessa kaudella 2017.

Offseason-harjoittelu vauhtiin

Crododiles on tiedotteensa mukaan aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen pienen palautumisjakson jälkeen.

Off-season valmentajina toimivat painivalmentaja Juha Tuuri, joka osaa yhdistää voiman ja liikkuvuuden sekä Teemu Ivalo, joka pitää Crocodiles-pelaajille nopeus- ja kestävyysharjoittelua.

Tutustu:  Crocodiles rosteri 30.10.2021

Lähde: Crocodiles