Crocodiles vahvistaa hyökkäystään ranskalaisella linjamiehellä

Seinäjoki Crocodiles on julkaissut kautta 2022 koskevan pelaajasopimuksen ranskalaisen Maxime Rousselin kanssa. 22-vuotias ranskalainen on ehtinyt pelaamaan jenkkifutista kahden kauden ajan kanadalaisessa korkeakoulussa.

Hyökkäyksen linjamiesten odotetaan olevan tulevalla kaudella rajallisia luonnonvaroja. Crocodiles on ennakoinut kauden 2022 tarpeitaan värväämällä linjamiehistöönsä nuoren Maxime Rousselin. 193 senttinen ja 140 kiloinen ranskalainen pelasi kaudella 2021 Saksan GFL-sarjassa Saarland Hurricanesin miehistössä.    Roussel on ehtinyt Ranskan ja Saksan sarjojen lisäksi pelata Kanadan Quebecissä Les Pionniers de Rimouskin riveissä.

Rouselin lisäksi seinäjokiset kertoivat solmineensa sopimuksen laitahyökkääjän paikalla pelaavan Jerry Landénin kanssa. Jyväskyläläislähtöinen Landén on ollut nuorten maajoukkueiden vakionimenä useamman vuoden ajan. Tällä hetkellä Jerry pelaa ja opiskelee Brook Hillin high schoolissa Teksasissa, jossa hän on taistellut tiensä aloituskokoonpanoon puolustuksen takakentällä.

Lähde: Crocodiles