Crocodiles löysi korvaavan yhdysvaltalaispelaajan puolustukseensa

Crocodiles kertoi ennen kauden avaustaan aiemmin värväämänsä puolustuksen takakentän Amare Burksin poistuneen maasta henkilökohtaisista syistä. Korvaava pelaaja on nyt löytynyt.  Crocojen puolustuslinjaa vahvistaa kesällä 25-vuotias Emmit Gooden.

Crocodiles kertoo solmineensa sopimuksen yhdysvaltalaisen puolustuksen linjamiehen Emmit Goodenin kanssa. Gooden on yliopisto urallaan edustanut Indepence Community Collegea, kovatasoista University of Tennesseetä (NCAA D1) sekä Lincoln Universityä (NCAA D2).

Gooden oli mukana Independencen joukkueessa, kun koulu oli mukana Last Chance U Netflix -sarjassa. Yliopistouransa hän lopetti Lincoln Universityn riveissä ja viimeisen ottelunsa hän pelasi Podyum All-Star Bowlissa tänä keväänä.

Yhdysvaltalaislinjamies saapuu vahvistamaan Crocojen loukkaantumisista kärsivää puolustuksen linjaa, johon Gooden on jo toinen USA-vahvistus. Aiemmin linjaan värvätty Seth Zins ei ollut pelikuntoinen kauden avauksessa.

Goodenin odotetaan pelaavan ensimmäisen vaahteraliigaottelunsa sunnuntaina 5.6. kun Crocodiles matkustaa Kuopioon Steelersin vieraaksi.

Lähde: Crocodiles

Kuva:  Austin Perryman/Tennessee Athletics