Christian Powell jatkaa Seinäjoella 2021

Seinäjoki Crocodiles julkaisi lauantaina odotetun uutisen. Kolme edellistä kauttaan Crocoissa pelannut yhdysvaltalainen Christian Powell jatkaa Seinäjoella myös kauden 2021.

Väkivahvana keskushyökkääjänä tunnettu Christian Powell pelaa Crocodilesin miesten edustusjoukkueessa vuonna 2021 jo neljännen perättäisen kautensa.  Kausien 2018, 2019 ja 2020 aikana Powell on kerännyt kaikkiaan 5028 jaardia etenemisiä vaahteraliigakentillä. Lukema nostaa miehen liigan kaikkien aikojen etenijätilastossa sijaluvulle 11.  Touchdowneja Powellin tilille on kertynyt 42 kappaletta.

Powell kertoo Crocodilesin tiedotteessa lyhyeksi jääneen kauden 2020 kasvattaneen nälkää pelata Suomessa ja Crocodilesissa. Päätökseen on vaikuttanut myös läpivuotinen työpaikka paikallisella kuntosalilla.

Christian Powell saapui vahvistamaan Crocodilesia kaudelle 2018. Samana vuonna alkoi seuran edustusjoukkueen uudelleen rakentaminen.  Powell on ollut rakentamistyössä olennainen osa jo kolmen kauden aikana.  Nyt ensimmäistä kertaa mies elää ja työskentelee Suomessa läpi talven ja pääsee osallistumaan harjoitteluun sekä valmentamiseen intensiivisemmin.

– Meillä on nyt yhdessä palaajien ja valmentajien kanssa paljon aikaa valmistautumiseen ja joukkueen rakentamiseen. On tämä erilaista, kun että tulisin ennen kauden alkua Suomeen.

Haave ammattilaisuudesta elää

Christian Powell osallistui vuonna 2016 NFL-joukkue Pittsburgh Steelersin leirityksiin, mutta ammattilaisen ura ei auennut. Unelma NFL-pelaamisesta ei kuitenkaan edelleenkään ole pois suljettu.

– Pidän huolta kehostani, tiedostan sen, että keho ei toimi samalla tavalla kuin 20-vuotiaana, eli nyt pitää tehdä lisää töitä.

Lähde:  Crocodiles

Kuva:  Jari Turunen