Brandon Gwinner palaa Wasa Royalsin pelinrakentajaksi

Wasa Royals on julkaissut solmineensa kautta 2021 koskevan sopimuksen pelinrakentaja Brandon Gwinnerin kanssa. Gwinner pelasi menneellä kaudella Royalsin Vaahteraliigan pronssimitaleille yltäneessä joukkueessa.

Royalsin Brandon Gwinner keräsi menneellä viiden ottelun koronakaudella heitoillaan 732 jaardia  onnistumisprosentilla 60,4%. Maaleja heitoilla onnistuttiin tekemään seitsemän kappaletta.  Royalsin päävalmentaja John Booker kertoo Royalsin verkkosivuilla olevansa tyytyväinen tutun miehen saamisesta tulevan kauden rosteriinsa ja eritisesti siihen, että Gwinner on jo liittynyt Royalsin harjoitusvahvuuteen.

– Brandonin saaminen takaisin Royalsiin oli meidän off-seasonin ykkösprioriteetti. Haluamme jatkumoa pelityyliimme ja joukkueen toimintakulttuuriin. Pelinrakentaja on hyökkäyksen johtohahmo ja on hienos, että Brandon päätti sitoutua meihin ja rakentaa kanssamme Royalsia siten pitkäjänteisesti.  Hän on näyttänyt jo tähän mennessä johtajuutta ja hyvää työetiikka meidän off-seasonin harjoituksissa niin kentällä kuin salillakin. Kun saamme harjoitella hänen kanssaan koko off-seasonin meidän nuorten laitahyökkääjien kanssa, se auttaa meitä kautta 2021 kohti.

Royalsin tiedotteessa Gwinner kertoo motivaatiostaan parantaa menneen kauden sijoitusta:

– Haluan harjoitella hyvän off-seasonin joukkueen kanssa ja odotan, että saamme luotua heti alusta alkaen mestaruuteen ja voittamiseen tähtäävän kulttuurin. Haluan ehdottomasti voittaa mestaruuden ensi kaudella, mutta samalla pitää hauskaa ja edetä rauhassa peli peliltä matkan varrella.

Gwinner siirtyi Vaahteraliigan välierän jälkeen Puolan liigaan Bialystok Lowlandersin joukkueeseen. Lowlanders ylsi sarjassa  finaaliin, mutta taipui loppuottelussa Wroclaw Panthersille 48-12.

Lähde:  Wasa Royals

Kuva: Jari Turunen

Katso myös Brandon Gwinnerin Ruutu+ haastattelu ennen syyskuun välieräpeliä: