Brandon Connette peliviikon 5 arvokkain pelaaja

Peliviikko 5 sisälsi ensi kertaa tällä kaudella kolme ottelua. Perjantaina Wasa Royals kaatoi kotikentällään Saintsin 27–15. Lauantaina Butchers kaatoi kauden ensimmäisessä kotiottelussaan Crocodilesin 38–13 ja maanantaina kärkiottelussa Roosters voitti Steelersin lukemin 55–26.

Kierroksen 5 arvokkain pelaaja: Brandon Connette, Roosters

Jokaisessa ottelussa esiintyi hyviä ehdokkaita kierroksen arvokkaimmaksi pelajaaksi, mutta maanantai-illan esitys Connettelta ei jättänyt jäljelle muita vaihtoja. 351 jaardia ja neljä heitettyä touchdownia olivat kierroksen kovimmat heittolukemat, mutta sen lisäksi Brandon Connette juoksi 11 yrityksellä 133 jaardia ja neljä touchdownia. Aivan käsittämätön peli!

Kuva: Sami Ranta

Kierroksen 5 hyökkääjä: Darion Hall, Butchers

Crocodilesista ei ollut pysäyttämään Butchersin voimakasta juoksua. Linja raivasi jälleen väylät auki ja tästä kiitti keskushyökkääjä Hall. 21 kertaa Hall sai pallon ja näillä kerroilla hän eteni pelivälineen kanssa 217 jaardia viimeistellen kolme touchdownia. Kertaakaan Hallia ei taklattu aloituslinjan takana. Toistaiseksi yhdysvaltalainen on juossut 157-jaardisella ottelukeskiarvolla.

Kierroksen 5 puolustaja: Stacey Thomas, Royals

Kun Royals on kiipelissä, on ratkaisu Stacey Thomas. Laitahyökkääjänä sekä laidalla että linjan päädyssä, keskushyökkääjänä sekä ennen kaikkea puolustajana. Thomas taklasi Saints-ottelussa kuusi kertaa, joista yksi oli säkitys. Lisäksi hän aiheutti yhden rähmäyksen, mutta ennen kaikkea Thomas teki Royalsille tärkeät avauspisteet palauttamalla ryöstämäänsä palloa 66 jaardia aina maaliin asti.

Kierroksen 5 Fantasy Football Star: Brandon Connette, Roosters

351 heittojaardia ja 4 heitettyä touchdownia ilman syötönkatkoa tuovat Connettelle 35 + 16 – 0 = 51 pistettä. Darion Hall oli tässä kategoriassa toisena, sillä 217 juoksujaardia ja 3 touchdownia ovat Fantasy-pisteinä 21 + 18 eli 39. Steelersin Seth Peters (301 jaardia, 4 touchdownia, 1 syötönkatko) oli kolmas, pisteitä 30. Connette olisi juoksijanakin yltänyt neljänneksi. sillä 133 jaardia ja 4 touchdownia tarjoavat 29 pistettä.

Kierroksen 5 erikois(joukkue)maininta: Joni-Petteri Malka, Butchers

54-jaardinen kenttäpotkumaali. Ei muuta sanottavaa.

 

Viikon pelaaja:

Viikko 1: Charles Wort, Steelers

Viikko 2: Kyle Nolan, Saints

Viikko 3: Adam Connette, Roosters

Viikko 4: Charles Wort, Steelers

Viikko 5: Brandon Connette, Roosters

Viikon hyökkääjä:

Viikko 1: Brandon Connette, Roosters

Viikko 2: Sebastian Lindell, Butchers

Viikko 3: Justin Williams, Royals

Viikko 4: Justin Williams, Royals

Viikko 5: Darion Hall, Butchers

Viikon puolustaja:

Viikko 1: Niko Kuikka, Roosters

Viikko 2: Mitch Dalley, Butchers

Viikko 3: Steeven Tresfield, Royals

Viikko 4: Donavan Hayden, Steelers

Viikko 5: Stacey Thomas, Royals

Viikon Fantasy Football Star:

Viikko 1: Seth Peters, Steelers

Viikko 2: Kyle Nolan, Saints

Viikko 3: Brandon Connette, Roosters

Viikko 4: Justin Williams, Royals

Viikko 5: Brandon Connette, Roosters

 

Otsikkokuva:

Jarmo Vehkomäki