Wolverines saa ison vahvistuksen hyökkäyslinjaansa

Helsinki Wolverines on värvännyt hyökkäyslinjaansa belgialaisen Paul-Henry Minzenin.  175 kiloinen Minzeni korvaa ahmarosterissa aiemmin saapuvaksi ilmoitetun ruotsalaislinjamies Leo Bronzen.

21-vuotiaasta Paul-Henry Minzenistä tulee Suomeen saavuttuaan yksi Vaahteraliigan kookkaimmista pelaajista. 188 senttinen belgialainen painaa oman ilmoituksensa mukaan 175 kiloa.  Koostaan huolimatta nuori linjamies omaa pelinauhojensa perusteella guardin paikalla tarvittavaa liikkuvuutta ja häntä on peluutettu uransa aikana myös puolustuksen rynnijänä.

Minzeni on lähtöisin Bryssel Tigersistä, sama seura, josta Wolverines-laituri Martin Emos on saanut ensituntumansa jenkkifutikseen. Nuoresta iästään huolimatta Minzeni on ehtinyt pelata importtina useamman vuoden ajan. Ensin GFL-joukkue Cologne Crocodilesissa Saksassa. Koronan aikana belgialainen oli ehtinyt solmimaan sopimuksen ranskalaiseen Lunel Black Lionsiin, mutta koska Ranskassa ei pelattu kausien 2020 ja 2021 aikana jenkkifutista, mies siirtyi Sveitsiin Winterthur Warriorsin joukkueeseen.

Minzeni on joukkueensa käytettävissä jo Wolverinesin seuraavassa pelissä juhannuksen jälkeisellä viikolla. Wolverines kohtaa Vaahteraliigan kärkiottelussa Kuopio Steelersin Väinölänniemellä lauantaina 2.7.

Lähde:  Wolverines

Kuva: Winterthur Warriors