Vaahteraliigakausi 2019 avattu RUUTU-palvelussa

Roosters juhli Vaahteramaljaa kauden 2019 päätteeksi Tampereen Ratinassa (Kuva: Jari Turunen)
Nelonen media kertoi tiistaina 20.4.2020 hyviä ja paljon toivottuja uutisia suomalaisille jenkkifutiksen faneille. Ruutu+ palvelu jenkkifutiskirjasto avataan vapaaseen katseluun.

Kauden 2019 kaikki runkosarjan ottelut, sekä jännittävät pudotuspelit ovat nyt tarjolla veloituksetta Nelonen Median Ruutu-palvelussa.   Miesten liigapelien ohella voimina löytyy mm. naisten Vaahteraliigan loppuottelu, sekä syksyllä pelattu Suomi-Tanska EM-karsintapeli.

Ruutu-palvelun Vaahteraliigan sivuille pääset klikkaamalla TÄSTÄ

Kauden 2019 avausottelu

Voit hypätä vaikkapa suoraan kauden 2019 avausotteluun  Helsinki  Roosters – Kuopio Steelers joka pelattiin Helsingissä 23. toukokuuta. (Klikkaa alta)

 

Vaahteraliiga yksinkertaisena sarjana 2020

Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon liittohallitus on päättänyt, että jenkkifutissarjoja ei tulla pelaamaan kaudella 2020 alkuperäisessä muodossaan.  Tämän hetkisen suunnitelman mukaan Vaahteraliigasta tullaan pelaamaan puolikas. Alkuperäisessä suunnitelmassa Vaahteraliiga ja I-divisioona olisi pelattu kaksinkertaisina sarjoina. Tavoitteena on edelleen pelata Vaahteramalja Lahdessa 12.9.2020.

Lopullinen sarjan käynnistäminen ja aikataulu ovat riippuvaiisia valtiovallan koronaepidemian rajoittamiseen tähtäävistä päätöksistä.

Kauden 2020 kaikki liigaottelut tarjoillaan yleisölle Ruutu+ kanavalla.