Powell ja Csulik jatkavat Crocoissa

Crocodiles teki kaksi uutta jatkosopimusta ensi kaudelle, kun jenkkikeskushyökkääjä Christian Powell ja unkarilainen hyökkäyksen linjamies Tamás Csulik kirjoittivat jatkosopparit.

Christian on pelannut huikean kauden liigassa, hän on ollut crocohyökkäykselle lähes kaikki kaikessa ja välillä on tuntunut, että mies kannattelee crocohyökkäystä yksinään.. Monen asiantuntijan papereissa Powell on liigan tämän vuoden paras keskushyökkääjä ja varmasti TOP 3:ssa jos otetaan kaikki pelipaikat huomioon. Puheenjohtaja Jari Jalavan mukaan jatkosopimus oli erittäin helppo päätös. Todellinen joukkuepelaaja joka on myös kentän ulkopuolella herrasmies, mitään negatiivistä en ole kaverista kuullut sanottavan.

Tamás puolestaan on kehittynyt linjavalmentaja Ville Nevalaisen opeissa kauden aikana hurjasti ja miehen otteet kauden jälkimmäisellä puoliskolla vakuuttivat crocojen valmennusjohdon jatkosopimuksen arvoisesti.

Hyökkäyksen linjavalmentaja Ville Nevalainen:

Alkukaudesta näkyi vielä Tamásin kokemattomuus, jalat eivät tahtoneet liikkua ja kädet jäi ihan liian alas heittoblokissa. Kehitys kauden aikana on ollut kuitenkin huimaa, kokonsa (202/130) ja urheilullisuutensa puolesta hän omaa valtavan potentiaalin, joka täytyy saada ulosmitattua ensi kaudeksi.

Coach Mattinglyn kommentit:

Christian is a great player and we are glad to have him back. He is arguably the best player in the league and we can’t wait for him to be a croc again next season.

Tamás is a solid lineman who is still learning and growing. He has improved greatly and we think he can keep getting better and be a big part of our offensive line.