Pelinrakentaja Brandon Gwinner jatkaa Porvoossa

Porvoon Butchers jatkoi tiistaina sopimustykityksiään julkaisemalla pelinrakentaja Brandon Gwinnerin jatkosopimuksen kaudelle 2024. Liigatähdistöön valittu Gwinner johdatti Butchersin mestaruuteen kauden 2023 päätteeksi.

Brandon Gwinner jatkaa Vaahteraliigassa jo viidennelle kaudelleen. Alun perin Wasa Royalsin Suomen kentille löytämä pelinrakentaja pelasi kaudet 2020 ja 2021 Vaasassa ja siirtyi Porvooseen 2022.  Juoksuvoimainen Gwinner on neljän pelaamansa kauden aikana kuljettanut palloa eteenpäin heitoillaan 6774 jaardia ja juosten 1733. Yhdysvaltalaispelinrakentajan kausi 2023 huipentui Vaahteramaljan voittoon ja All Stars-valintaan.

Gwinner pelasi collegevuotensa Suny Morrisville Mustangsissa (NCAA D3)  New Yorkissa ja on ehtinyt pelata yliopistouransa jälkeen ammattilaisena Suomen lisäksi Puolassa, Australiassa ja Turkissa.

All Stars-pelinrakentaja perustelee uransa jatkoa Suomessa ja Porvoossa Butchersin tiedotteessa näin:

Syitä paluuseeni on monia, mutta pääsyynä on se, miten mukavaksi tunnen oloni sekä joukkueen, että organisaation keskuudessa. Mukavuuden tunne sinua ympyröivien ihmisten parissa on minulle ja kaikille ulkomaan vahvistuksille erittäin tärkeää, kun pelataan poissa kotoa Euroopassa.

Lue lisää: Brandon Gwinner jatkaa pelinrakentajana!

Kuva:  Jari Turunen