Lorenzo Melchiorre Roosters-puolustukseen

Helsinki Roosters on solminut kautta 2021 koskevan sopimuksen puolustuksen takakentällä pelaavan yhdysvaltalaisen Lorenzo Melchiorren kanssa.

Helsinki Roosters on solminut kautta 2021 koskevan sopimuksen puolustuksen takakentällä pelaavan yhdysvaltalaisen Lorenzo Melchiorren kanssa.

25-vuotias Melchiorre on pelannut Euroopassa sekä Barcelonassa Espanjassa (Badalona Dracs 2018),  että Italiassa Laziossa (Lazio Ducks 2019).  Espanjan mestaruutta takapuolustaja oli voittamassa kaudella 2018 yhdessä eilen niin ikään Roosters-sopimuksensa julkaisseen Brandon Ravenelin kanssa.  Nelivuotisen yliopistouransa yhdysvaltalainen pelasi aloittavan safetyn paikalla American International Collegessa (D2) Massachusettsissa.

Periyhdysvaltalaiseen tapaan Melchiorre kertoo Roostersin some-sivulla tavoittelevansa  yksinomaan mestaruutta Roostersin paidassa:

-Haluan, että olemme sarjassa voittamattomia ja voitamme mestaruuden. Sitähän jokainen palaaja haluaa. Muutoin haluan olla joukkueessamme hyvä johtaja ja tehdä ympärilläni olevista pelaajista parempia tavoitellen erinomaisuutta kentällä.

Melciorre on Roosters-päävalmentaja Juha Hakalalle tuttu mies kauden 2019 Lazio Ducksin joukkueesta. Erinomaiseksi tunnistetun miehen signaaminen Roosters-puolustukseen oli Hakalalla helppo päätös:

-Melchiorre on todella monipuolinen pelaaja ja tunnen hänet hyvin, 2019 kaudella työskentelin Lorenzon kanssa Italiassa. Hän pystyy tarvittaessa pelaamaan erikoisjoukkueissa, hyökkäyksessä ja puolustuksessa ja sen myötä vaikuttamaan pelin kulkuun joka osa-alueella.

Lähde: Roosters

Kuva:  American International College

Tutustu myös Melciorreen higlights videoon Italiasta