Kotimaisia pelaajia kaudelle 2019

Ensi kesän joukkueen rakentaminen jatkuu kovaa vauhtia. Crocodiles on julkaisuut uusia pelaajia sekä muutaman tutun kasvon viime kaudelta.

Mukana on jo omia kasvatteja Juhani Koivumäki, Jussi Koivumäki, Jukka-Pekka Ristolainen, Hannu Saarimaa, Saidou Jallow, Joel Särkelä, Antti Rinta-Aho, Marco Koivumäki ja Turusta viime kaudella Crocoihin siirtynyt Tuomas Hvitfeld.

Lisäksi hyökkäyksen linjavalmentaja Ville Nevalainen jatkaa Crocoissa myös ensi kaudella.

Sopimuksen ovat uusineet myös viime kaudella Vaahteraliigassa hyökkäyksen linjassa sekä puolustuksen linjassa esiintyneet Lasse Korhonen sekä Tommi Niemi.

Uusi sopimus on solmittu myös Timi Tuomisen kanssa, joka on juniorina pelannut Crocodilesissa muutamia vuosia. Timi palaa Seinäjoelle Jyväskylä Jaguarseista. Lisäksi sopimuksen Crocojen kanssa on solminut Vaahteraliigan tulokas DB Arttu Hanhisalo Oulu Northern Lights’ista.

Mukaan tulee myös Jaakko Kasari, Matias Mehtonen, Elias Hietikko, Henry Majamäki, Eemeli Ala-Renko sekä Kristian Ristilä.

Joulukuussa sopimuksen solmivat kaksi tuttua kotimaista pelaajaa FB/TE Asko Mäntymäki ja LB/DL Mikko Rastas. Molemmat pelaajat siirtyivät Crocoihin Hämeenlinna Huskiesista juuri Vaahteraliigakauden alussa ja molemmat tekivät hyvää työtä joukkueessa heti ensimmäisellä kaudella.

Päävalmentaja Mattingly:
“Askon ja Mikon paluu on iso asia joukkueelle. Heille kehittyi hienoa kemia valmentajien ja peljaajien kesken ja he toivat kokemusta joukkueeseen. Olen hyvin iloinen heidän paluustaan, siitä on apua joukkueelle. Uskon, että puolustuksen koordinaattori Tuomas Leinonen on myös tyytyväinen saadessaan Rastaan takaisin puolustukseen jossa häntä voi peluuttaa tukimiehenä, puolustuksen linjassa sekä erikoisjoukkueessa.”

Asko Mäntymäellä oli iso rooli viime vuoden joukkueessa koska hän pystyi pelaamaan sekä sisempänä laitahyökkääjänä ja blokkaavana keskushyökkääjänä. Asko oli tärkeä osa juoksupelissä ja ajoittain myös heittojen vastaanottajana.

”Asko on tärkeässä roolissa hyökkäyksessä ja olemme hyvin tyytyväisiä kun näemme hänet jälleen vihreissä. Hän voi pelata sekä sisempänä laitahyökkääjänä että blokkaavana keskushyökkääjänä, hän tuo paljon tunnetta jokaiseen peliin. Hän on taistelija sekä opettaja nuoremmille pelaajille” vahvistaa Crocodilesin hyökkäyksen koordinaattori Joni Mäkelä.