Jacquice Lockettin kausi päättyi loukkaantumiseen – Royals etsii uutta vahvistusta

Toukokuun 10. päivänä kautensa vierasottelulla Helsingissä avaava Wasa Royals koki valitettavan takaiskun viikonlopun leirillä. Joukkueen juoksujyräksi hankkima keskushyökkääjä Jacquice Lockett loukkaantui ja yhdysvaltalaisen koko kausi päättyi jo ennen kuin se ehti alkaa. Harjoituksissa revennyt akillesjänne on nyt leikattu ja parin viikon kuluttua Lockett lentää takaisin kotimaahansa.

– Erittäin valitettava loukkaantuminen, mutta tämä on valitettavasti osa urheilua, kommentoi Royalsin päävalmentaja Seppo Evwaraye. – Vaikka kuinka yrittää tehdä asiat oikein, niin joskus vaan sattuu näin. Eniten harmittaa pelaajan puolesta.

Lockett saa managerilta varauksettomat kehut.

– Hän uhrasi todella paljon, että pääsi Suomeen ja oli innoissaan pelaamisesta. Harjoituksissa näytti, että mies on täyttä terästä. Asenteeltaan sekä luonteeltaan mies on ollut aivan täysi kymppi. Hän teki kaiken todella kovaa ja hymyssä suin.

– Sen verran väkevästä kaverista on kyse, että mikäli hän haluaa kaudella 2019 jatkaa pelaamista Vaasassa, niin jalan ollessa kunnossa, suomme hänelle sen mahdollisuuden.

Royalsilla puolestaan on edessään nyt uuden vahvistuksen hankinta.

– Korvaava pelaaja ja yhdysvaltalaisvahvistus tulee näillä näkymin olemaan myös keskushyökkääjä, Evwaraye kertoo.

Vaahteraliiga-kausi 2018 käynnistyy torstaina 10. toukokuuta, jolloin Royals kohtaa Helsingissä Roostersin. Jokainen kauden peleistä on nähtävissä myös Ruudussa. Jenkkifutis on AINA parasta paikan päällä, mutta hintaan 9,95€/kk pääset katsomaan myös ne pelit, joita et ehdi paikan päälle kokemaan.