Crocot käynnisti siirtoruletin, Irvin Seinäjoelle

Vaahteraliigan hopeajoukkue 2022 Seinäjoki Crocodiles ehti ensimmäisenä liigajoukkueena käynnistämään off season-siirtoruletin. Helsinki Wolverinesin takakentällä kovaa jälkeä tehnyt Eric Irvin siirtyy Seinäjoelle kaudeksi 2023.

Eric Irvin saapui alun perin Suomeen kaudelle 2017 vahvistamaan East City Giantsin divisioonamiehistöä. Kovasta pelityylistään tunnettu takamies ihastui Suomeen, eikä sen koommin ole haikaillut takaisin Yhdysvaltoihin.  Alkamassa on seitsemäs perättäinen kausi Suomessa. Wolverinesin ja Giantsin ohella Irvin on pelannut yhden kauden napapiirillä Rovaniemi Nordmenin miehistössä.

Eric Irvine pelasi yliopistouransa Yhdysvalloissa ensin San Bernardino Valley junior collegessa Kaliforniassa ja seuravaksi pienessä kansasilaisessa MidAmerica Nazarene Universityssä.

Kaudella 2022 Irvin oli Wolverinesin kolmanneksi tahokkain taklaaja. 11 pelissä yhdysvaltalainen keräsi taklauksia 44 kpl ja onnistui kaksi kertaa katkaisemaan vastustajan syötön. Kolmen Vaahteraliigassa pelaamansa kauden aikana Irvin kirjannut tilastoihinsa 123,5 taklausta ja neljä syötönkatkoa.

Irvin on Yhdysvaltain kansalainen, mutta hän ei kuormita Crocodilesin EU:n ulkopuolisten pelaajien kiintiötä. Miehellä on ollut euro-status jo kahden edellisen kauden ajan.

Lähde: Crocodiles

Kuva: Irja Vaateri