Crocodilesille muutoksia jenkkipelaajalistalle

Seinäjoki Crocodiles julkaisi torstaina kolmen uuden jenkkipelaajan sopimukset. Rosterista puuttuneen hyökkäyslinjan vahvistuksen lisäksi seura julkaisi korvaavat nimet aiemmin ilmoitettujen pelinrakentajan ja laiturin tilalle.

Seinäjoki Crocodiles on ensimmäinen vaahteraliigaseura, joka saa täyteen liigan sääntöjen salliman viiden jenkkipelaajan kiintiön.  Viimeiselle avoinna olleelle hyökkäyslinjan paikalle Crocodiles on värvännyt Oklahomasta kotoisin olevan Morgan Mooren. 195 senttinen ja 125 kiloinen linjamies pelasi yliopistouransa Florida A&M Universityn (NCAA D1) ja Texas State Universityn (NCAA D1) ja joukkueissa. 23-vuotias Moore oli kausilla 2022 ja 2023 mukana kokoonpanossa yhteensä 17 Floridan pelissä.

Hyökkäykseen uudet jenkit

Crocodiles julkaisi tammikuussa solmineensa sopimukset pelinrakentaja John-Paul Andraden ja laitahyökkääjä Anthony Brownin kanssa. Nyt helmikuussa samoille pelipaikoille on nimetty uudet pelaajat. Seinäjoen hyökkäystä kaudella 2024 tulee johtamaan pelinrakentajan roolissa Christian Arrambide.  Arrambide pelasi yliopistopelinsä Kentucky Wesleyan Collegessa (NCAA D2).  Kolmen yliopistokautensa (2021-2023) aikana 23-vuotias pelinrakentaja pelasi 28 ottelussa jossa heittojaardeja yhteensä 5425 (ka 194/ottelu) joilla syntyi 41 touchdownia. Juosten mies kuljetti pallon maaliin 13 kertaa.

Laitahyökkäään paikalle Crocodiles julkaisi J’Kobi Reddickin sopimuksen. 25-vuotias yhdysvaltalainen pelasi yliopistopelinsa McPherson Collegessa (NAIA) ja  Bethel Universityssä (NAIA).

Crocodilesilla on nyt kaikki sallitut viisi EU:n ulkopuolista pelaajaa kiinnitettynä rosteriinsa. Torstaina julkistettujen Mooren, Arrambiden ja Reddickin lisäksi seinäjokisia vahvistaa kaudella 2024 University of Idahon tukimiespari Charles Akanno ja Fa’avae Fa’avae.

Kuva: Kentucky Wesleyan College