Crocodiles voittoon Seinäjoella

Pudotuspelipaikkansa varmistaneet Seinäjoki Crocodiles (6-5) ja Helsinki Wolverines (7-5) kohtasivat Seinäjoella sijoitusten kannalta merkittömässä ottelussa, jossa kotijoukkue halusi enemmän ja marssi 41-13 (20-13) voittoon. Wolverines menetti pallon ottelussa peräti kuusi kertaa, jonka johdosta Crocodiles pääsi tekemään pisteitä reippaasti vieraita enemmän.

Kotijoukkueesta keskushyökkääjä Christian Powell jatkoi kovalla tasolla edeten 223 jaardia 23 kannolla. Juoksuilla syntyi kaksi maalia ja samalla Powell varmisteli asemaansa liigan ykkösetenijä kun yksi kierros runkosarjaa on jäljellä. Wolverines ei juurikaan juoksupelillä yrittänyt joukkueen ykkösetenijän seuratessa ottelua sivurajalta. Youngin pitäessä vapaapäivää joukkue keräsi vain 11 juoksujaardia.

Kotijoukkueen Jonathan Baker (12-20-0) heitti 144 jaardia ja yhden maalin. Baker myös teki yhden maalin kiinniotolla. Wolverines aloitti Robert Johnsonin (16-19-0) johdolla. Johnson heitti 203 jaardia ja kaksi maalia ennen kuin vieraiden peliä tuli johtamaan Jabari Harris. Harris (5-12-2) heitti 38 jaardia, mutta kaksi syötönkatkoa ilman maaleja. Vieraiden peliä pääsi johtamaan myös Oscar Drockila (4-7-1), jolle kertyi 42 heittojaardia.

Kiinniottajista eniten koppeja keräsi Wolverinesin Niko Kantonen (7-74) ja maaleja Marcus Siiskonen (6-115), joka teki kaksi. Kotijoukkueen Spencer Cutlan ja Christian Powell ottivat molemmat neljä kiinniottoa. Kahden potkumaalin ja viiden lisäpisteen lisäksi Cutlan teki yhden maalin kiinniotosta sekä heitti yhden maalin Bakerille.

Crocodilesin takamies Dejvion Steward taklasi eniten (6,5) ja Wolverinesin ykkönen oli Jabari Harris (4,5). Crocodilesilla säkkien makuun pääsi peräti viisi pelaajaa. Vincent Buffet ja Hannu Saarimaa keräsivät näitä eniten (1,5). Syötönkatkot nappasivat nimiinsä puolestaan Dejvion Steward, Amir Kilani ja Iiro Huhtala. Wolverinesille ei säkkejä tai syötönkatkoja tänään puolustukseen kirjattu.

Wolverinesille ottelu oli runkosarjan viimeinen ja joukkue alkaa valmistautumisen välieräotteluun ja matkaan Kuopioon. Crocodiles kohtaa vielä ensi viikonloppuna Saintsin ennen välieräottelua Helsingissä Roostersin vieraana.

 

 

Crocodiles – Wolverines 41-13 (20-13)

 

  1. neljannes

3-0 Cutlan potkumaali

3-7 Siiskonen, lisapiste Jokinen

10-7 Powell, lp Cutlan

10-13 Siiskonen, lp epaonnistui

 

  1. neljannes

17-13 Cutlan, lp Cutlan

20-13 Cutlan potkumaali

 

  1. neljannes

27-13 Fortes, lp Cutlan

 

  1. neljannes

34-13 Powell, lp Cutlan

41-13 Baker, lp Cutlan