Crocodiles täydensi jenkkitrioaan

Seinäjoki Crocodiles on värvännyt kolmannelle jenkkipelaajien kiintiöpaikalleen 29 vuotiaan Alexander Germanyn. Monipuolinen Germany siirtyy Suomeen Italian liigasta.

Crocodilesin mukaan yhdysvaltalaispelaajaa seinäjokisille suositteli ensin ex-Croco Devijon Steward. Joukkueen odotukset ovat korkealla uuden pallonkantajansa osalta. 178 cm pitkä ja 85 kiloa painava patukka on räjähtävän nopea ja iästä huolimatta vauhti ei ole hidastunut. Fyysistä kuntoa kuvannee hyvin miehen combine-testien tulokset – 40 jaardia lasermittauksella 4,36 ja penkkipunnerruksessa 24 toistoa 102,5 kilon painoilla. Viime kauden seura Bergamo Lions kuvailee Germanyä verkkosivuillaan näin:

– A player capable of dominating both offence and defense

Los Angelesista alkujaan lähtöisin oleva Germany pelasi yliopisto palloa San Josessa (NCAA 1-divisioona). Muutamaan otteeseen Alexander on päässyt nuorempana miehenä kokeilemaan NFL sekä CFL -sarjojen ovia, mutta ne eivät ole auenneet. Yhdysvaltalainen pitää itseään onnekkaana, että löysi ammattimaisen pelaajauran Euroopasta ja Italiasta. Italiassa hän on pelannut keskushyökkääjän ohella pelinrakentajan ja puolustuksen takakentän rooleissa. Omista saavutuksistaan Germany arvostaa korkeimmalle täyden stipendin yliopistossa.

Germany odottaa Seinäjoen reissulta samaa kuin joka kausi muutenkin, auttaa joukkuetta parempiin suorituksiin ja kuulumista uuteen tiiviiseen yhteisöön. Seinäjoesta Alexander kuuli muutamalta Crokotiileissä pelanneelta ystävältä, jo ennemminkin mainittu Steward ja Marco Bonacci sanoivat hyvän sanan ja Alexander päätti lähteä paikan päälle.

Kolme hyökkääjäprofiilin jenkkiä

Crocodiles on julkaissut nyt kaikki kolme amerikkalaisvahvistustaan. Heti kauden päättymisen jälkeen seura kertoi keskushyökkääjä Cristian Powelin jatkavan joukkueessa. Aiemmin helmikuussa julkaistiin nuoren pelinrakentaja Brady Williamsin sopimus. Huomionarvoista on se, että kukaan kolmesta pelaajasta ei ole pääasialliselta profiililtaan puolustaja.  Alexander Germany pelasi yliopistourallaan San Josessa puolustuksen takakentällä, mutta Euroopan vuosien aikana hänen peliaikansa on painottunut hyökkäävissä rooleissa.

Lähde: Crocodiles