Butchers taistelee playoff-paikasta torstaina kotikentällään

Porvoon Butchers kohtaa torstaina Roostersin kotikentällään. Ottelun panokset ovat molemmille kovat. Roosters tarvitsee voittoa pysyäkseen mukana kilpailussa välieräpelien kotiedusta. Butchers voi käytännössä hyvästellä playoff-toiveensa, mikäli pisteet lähtevät vierasjoukkueen mukana Helsinkiin.

Butchers on pelannut kaksi edellistä peliään Helsinki Wolverinesia vastaan häviten kumpaisenkin. Roostersilla on vyöllään voitto Wolverinesista ja takana bye-viikko, jonka aikana joukkue on saanut keskittyä rauhassa Butchers-kohtaamiseen. Asetelmat torstain peliin ovat suotuisammat helsinkiläisille.

Roosters on pelannut edellisen kerran sarjapelin tasan kaksi viikkoa sitten. Niukkanumeroinen voitto paikallisvastustaja Wolverinesista jatkoi Kukonpoikien nousujohteista kautta ja kiinnitti mukaan kolmen joukkueen kilpajuoksuun välieräpelien kotiedusta. Roosters saa torstain peliin jalkeille lähes saman rosterin, jolla Wolverinesin hyökkäys kesytettiin jäännösjaardeille. Erityisesti puolustuksen frontti oli vahvassa vedossa nuoren Malek Jaradatin johdolla.

Butchers taisteli rajusti sarjapisteistä viime sunnuntaina ja joukkueen toipumisaika torstaipeliin on ollut minimaalinen. Joukkue on kehittynyt peli peliltä keskikesän muodonmuutoksensa jälkeen. Yhdysvaltalainen taskuraketti Seth Rowland on tuonut hyökkäyspeliin uusia ulottuvuuksia ja nuoresta Luukas Eerolasta on kasvanut pikavauhtia yksi sarjan vaarallisimmista syvistä uhkista.

Torstain pelissä Ville Kurvinen jatkaa kulmapuolustajan paikalla, jossa mies onnistui erinomaisesti sunnuntaina Wolverinesin vaarallisia laitureita varjostamassa. Yhdysvaltalainen takapuolustaja Anthony Figueroa on kirjattu pelistä poissa olevien listalle, joten takakentän vastuunkantajia tarvitaankin liigan kovinta pelinrakentajaa vastaan asettauduttaessa.

Ennakkoon tiukaksi povattu Roosters-Butchers torstaina 4.8. Käpylän Velodromilla. Kickoff klo 18:30

Näillä pääset vauhtiin

 

Katso joukkueiden edellisen kohtaamisen parhaat palat