Butchers kauteen uudella johdolla

Porvoo Butchers on uudistanut organisaatiotaan. Seuran uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Sampsa Mahkonen ja Vaahteraliigajoukkuetta luotsaa päävalmentajana Mika Ahonen.

Vaahteraliigakauteen valmistautuva Butchers kertoo rakentaneensa valmennustiiminsä vuodelle 2020  valmiiksi. Joukkueen päävalmentajaksi on värvätty vankan kokemuksen omaava Mika Ahonen. Aiempina vuosina Ahonen on toiminut Butchersissa apuvalmentajana vastuullaan mm. erikoisjoukkueet. Porvoon lisäksi Ahonen on valmentanut Helsingissä oltuaan vuonna 2011 osa Vaahteramaljan voittanutta Wolverinesin valmennustiimiä.

Butchersin hyökkäystä koordinoi Hämeenlinnasta kotoisin oleva Antti Martikka. Martikka pelasi mustakultaisessa paidassa kaudet 2012-2014 ja on innoissaan paluustaan Porvooseen:

– Pelasin kotikaupunkini joukkueessa Hämeenlinna Huskiessa 1. divaria muutaman kauden ja seuraavat kaudet Tampere Saintsin liigajoukkueen katsomovalmentajana sekä pelaajana. Tampereen jälkeen palasin Hämeenlinnaan naisten joukkueen päävalmentajaksi ja hyökkäyksen koordinaattoriksi viime syksyyn saakka Koko joukkuetta en ole vielä päässyt näkemään, mutta sitoutunut ja innostunut kuvaa varmasti tunnelmaa. Tosissaan, mutta ei totisena! Muiden joukkueiden tekemiseen ei kannata tässä vaiheessa käyttää energiaa, keskittäydytään omaan tekemiseen nyt muutama kuukausi.

Martikka on toiminut nuorisomaajoukkueen linjavalmentajana vuodesta 2008 lähtien.

Jimi Roiko koordinoi puolustusta

Butchersin puolustusta koordinoi viime kaudella päävalmentajan vastuuta kantanut Jimi Roiko. Joukkueen muut apuvalmentajat ovat myös siitä kokeneemmasta päästä, kun mukana ovat kentällä ja sen laidalla meritoituneet Pertti Lautala, Jyri Kontiainen sekä Pasi Lautala

Sildenafil 100 mg: n annos määrätään, kun 20 mg: n annos ei ole tehokas, katso lisätietoja Sildenafil annoksista. Älä ota sitä, jos sinulla on korkea tai matala verenpaine tai sinulla on mahahaava. Huomaa, että pähkinät ovat tyypillinen ja luonnollisesti rikas esine. Ne antavat meille arvokkaan ja tukevan pureman. Pähkinät voivat olla satunnaisia lisälaitteita jokaiselle ruoalle, jota niitä käytetään edelleen osana yhteiskunnan ratkaisua.

Butchers on uudistanut joukkuettaan useamman kauden ajan ja myös ensi kesänä liigakentillä tulee pelaamaan nuori joukkue, jonka perustalle uutta menestystä lähdetään rakentamaan. Valmennusjohdon mukaan joukkue on harjoitellut hyvin jo syksystä lähtien. Seura ei ole vielä julkaissut mahdollisia amerikkalaisvahvistuksiaan.

Taustaorganisaatio uusiutuu

Tammikuusta lähtien Butchersin puheenjohtajana on toiminut uusi mies, Sampsa Mahkonen. Mahkosella on pitkä kokemus seurassa pelaajana. Hän oli mukana mm. voittamassa viitä liigamestaruutta porvoolaisten kultadynastian aikakaudella. Mahkosen edeltäjä Mikko Vento johti seuraa reilut toistakymmentä vuotta eikä vieläkään siirry täysin eläkkeelle.  Vento pysyy seuratyössä mukana eri roolissa.

Lähde: Butchers